Azure Integraatioarkkitehti

Etsimme

AZURE INTEGRAATIOARKKITEHTIÄ

Järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen rooli hankkeissa jatkaa kasvuaan. Haluamme sinut mukaan kasvuun! Pääset toteuttamaan kanssamme maan parhaita integraatioratkaisuja ja syventämään sekä monipuolistamaan taitojasi.

Haemme henkilöä, joka pystyy suunnittelemaan ratkaisuja arkkitehtuuritasolla tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Workshoppien vetäminen on sinulle tuttua ja viihdyt asiakasrajapinnassa.  Haluat kuitenkin myös itse toteuttaa integraatioratkaisuja ja tunnet paloa koodaus- ja skriptaustyöhön. Meillä käytännössä kaikki arkkitehdit osaavat toteuttaa ratkaisuja myös itse.

Odotamme sinulla olevan kokemusta integraatioarkkitehdin työstä ja erityisesti Azure Integration Services -työkaluista (Logic Apps, Service Bus, Event Grid, Azure Functions). API-management osaaminen ja Azure-sertit ovat myös ehdottomasti plussaa.

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi. Meillä on käytössämme toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli. Voit siis työskennellä tarpeen mukaan eri toimistoiltamme, asiakkaan tiloista tai kodistasi käsin, mikä parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseen. 

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimerkiksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä.  

Odotamme jo sinua!

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, soittele Jarkko Honkoselle (0405496210) tai ota yhteyttä rekry@digia.com. Haethan meille 29.2.2024 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Meitä digialaisia on jo noin 1500 osaajaa ja työskentelemme joustavin mallein ympäri Suomea sekä etänä että eri toimistoilla. Henkilöstömme on avaintekijä menestykseen ja liiketoimintamme rakentuu hyvinvoivien ammattilaisten kautta.

Viihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä.

Sähköposti: rekry@digia.com
Logo

Azure Integraatioarkkitehti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!