Azure-kehittäjä

Enerim on johtava energiatalouden asiantuntija ja palveluntarjoaja. Palvelumme ja järjestelmäratkaisumme tehostavat asiakkaidemme energiamarkkinatoimintoja jatkuvasti kehittyvillä energiamarkkinoilla. Tarjoamme kiinnostavan näköalapaikan muuttuvan energia-alan ytimeen. Käynnissä oleva energiamurros mahdollistaa tulevaisuuden vähäpäästöisen yhteiskunnan, joka perustuu puhtaaseen energiaan, toimitusvarmoihin verkkoihin ja toimiviin energiamarkkinoihin. Työllistämme Suomessa lähes 240 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

 

Haemme Ouluun Azure-kehittäjää

Oulun yksikkömme yli 80 asiantuntijaa tukevat ja kehittävät asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme. Pääasiassa tuotekehitys sijaitsee teknologiakylässä, mutta osa jäsenistä tekee töitä muualta käsin. Meillä on salliva etätyökulttuuri. Oulussa meillä työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen parantaa tekemistämme. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Enerimillä tulijaa odottaa hyvin ammattitaitoinen tekijäjoukko ja jokainen uusi kollega toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi ja tuetaan mahdollisimman hyvin tehtävissä alkuun. Jokainen saa olla oma persoonansa ja meillä Oulussa kannustetaan mielipiteisiin ja keskusteluun. 

Tehtävästä: Azure-kehittäjänä työskentelet meidän uuden sukupolven ohjelmistoalustan kehitystehtävissä kansainvälisessä integraatio-kehitystiimissämme. Keskityt Azure-ympäristön integraatio- ja sovellusratkaisutehtäviin hyödyntäen sekä Azuren omia komponentteja, että Enerimin uusia ratkaisuja. Kehitämme Enerimin tuotteita .NET ympäristössä uusimmilla teknologioilla. Teemme työtä scrum-tiimeissä ja sprinteissä. Vastaat vaatimusten teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta osana tiimiä. Toivomme, että olet kerryttänyt jo kokemusta pilvipalvelukehityksestä. Tässä tehtävässä tulet käyttämään seuraavia teknologioita ja työkaluja: Azure, AKS, React, C#, .NET, SQL, Git ja Jira. Plussaa, jos sinulta löytyy osaamista myös mikropalveluarkkitehtuurista.

Arvostamme: positiivista asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää itseäsi. Pärjäät meillä mainiosti rohkeasti eteenpäin pyrkivällä työotteella, etkä tyydy vain perusratkaisuihin, vaan haluat aidosti innovoida uutta. Sinulla on työhön soveltuva koulutus, ja kokemus vastaavista tehtävistä, etkä koe myöskään englannin kielen käyttöä ylipääsemättömänä haasteena. Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.

Rekryprosessi: Haemme ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja rekrytointia kanssamme edistävät Notarecin rekrytoijat. Notarecin haastattelun jälkeen kutsumme sinut mahdollisesti tapaamaan Elektroniikkatien toimistollemme rekrytoivan esihenkilön sekä mahdollisesti tiimiläisiä ja HR:n edustajan. Tyypillisesti tapaamme ehdokkaita 1-2 kertaa, jonka jälkeen päätökset teemme nopeasti. Huomioithan, että ilmoitus voi poistua sivuiltamme ennen ilmoitetun hakuajan päättymistä, mikäli löydämme etsimämme henkilön.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Full time, permanent

Enerim Oy

Enerim mahdollistaa älykkäät energiavirrat kuluttajien, yritysten ja energiainfrastruktuurin välillä. Tarjoamme palveluita ja pilvipohjaisia järjestelmiä, joilla yksinkertaistamme ja tehostamme energiamarkkinatoimintoja asiakkaillemme. Pitkäaikainen kokemuksemme energiamarkkinoiden palveluiden kehittämisestä ja päivittäisestä operoinnista on tehnyt meistä alan parhaita osaajia ja luonut kykymme vastata joustavasti moninaisiin asiakastarpeisiin. Yrityksemme työllistää Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä.

Aloitimme matkamme palveluyksikkönä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista tuotantoyrityksistä ja kasvoimme orgaanisesti energiamarkkinoiden vapautuessa viime vuosikymmenten aikana. Matkan varrella vahvistimme ohjelmistokehitysosaamistamme, mikä mahdollisti skaalautuvan ja modulaarisen ohjelmistoalustan kehittämisen sekä oman palvelutuotantomme, että asiakkaidemme käyttöön.

Sijainti: Elektroniikkatie 12
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!