Back end-kehittäjä

Hei devaaja!

Tiimimme etsii uutta vahvistusta

BACK END -KEHITTÄJÄN

tehtävään. Jos sinua kiinnostaa työssä:

  • oman ohjelmistotuotteen parissa työskentely ja uusien ominaisuuksien kehittäminen
  • chilli, välitön ilmapiiri ja kivat työkaverit
  • monipuolinen työnkuva ja
  • kattohuoneistotoimisto keskustassa,

jatka ihmeessä lukemista!

Oma tuotteemme eKansio on muotoutuva ja monipuolinen tuote yritysasiakkaiden eri tarpeisiin. Etsimme nyt uutta tekijää eKansion back end-kehitykseen. Käyttämämme teknologiat ovat PHP, Javascript ja mySQL. Rajapinnoista käytössä ovat XML ja REST API. Halutessasi työnkuvaan voi yhdistää myös Linux-serverien ylläpitoa tai front end-kehitystä (HTML, CSS, Vue).

Sinun ei tarvitse olla valmis devausvelho, mutta toivomme, että sinulla olisi PHP:n ja Javascriptin perusteet hyvin hallussa ja edes jonkin verran alan työkokemusta (tai vakuuttavia omia projekteja). Meillä on hyvät mahdollisuudet perehdyttää sinut muihin käyttämiimme teknologioihin. Sujuva suomen ja englannin kielitaito sekä kyky kommunikoida välillä myös suoraan asiakkaiden kanssa ovat tärkeitä.

Teemme työmme ammattitaitoisesti ja vastuullisesti, mutta toimiston työpöydän ääressä pönötyksen sijaan voit valita työskentelypaikaksesi esim. kattoterassin tai riippumaton. Osittainen etätyöskentelykin on mahdollista.

Jos innostuit, kerro meille itsestäsi lähettämällä tietosi osoitteessa www.eezypersonnel.fi viimeistään 31.7. mennessä. Aloitamme haastattelut elokuun alussa.

Tiedusteluihin vastaan Eezyn Erkka Laine, p. +358 50 337 6874 tai erkka.laine@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

eKansio

eKansio tekee yksilöllisiä, nopeasti muokattavia ohjelmistoja Ihmisille – tukemaan heidän omaa tapaansa toimia. Asiakkuuksiimme kuuluu mm. markkinajohtajia betonielementtiteollisuudesta, kylmälaitehuollosta sekä hissihuollosta. Hyppää mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja ole mukana luomassa ensiluokkaisia liiketoimintakriittisiä järjestelmiä asiakkaillemme! Voit lukea meistä tarkemmin osoitteessa https://www.ekansio.fi/

Puhelin: 010 420 4540
Sijainti: Pinninkatu 55 A, 6. kerros
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!