Back office-päällikkö

Tule kanssamme tekemään työtä, josta olemme ylpeitä – ja jolla on tarkoitus! 

Haemme varainhallintaamme back office-päällikköä.

Finnvera hankkii rahoitusta kansainvälisiltä pääomamarkkinoilta Medium Term Note –lainaohjelman (EMTN) ja Euro Commercial Paper -ohjelman (ECP) puitteissa. Ohjelmat ovat Suomen valtion takaamia. Lainaohjelmilla hankittuja varoja käytetään sekä pk-yritysten että vientiluottojen rahoittamiseen.

Back office-päällikkönä avaintehtäviäsi ovat:

  • rahamarkkinakauppojen selvitykset ja maksatukset
  • korko-, valuutta- ja johdannaiskauppojen selvitykset ja maksatukset
  • johdannaisvakuuksien valvonta
  • päivittäisen likviditeetin seuranta
  • toiminnon kehittäminen ja raportointi.

Odotamme sinulta

Rahoitusalan opinnot, korkeakoulututkinto ja kokemuksesi varainhallinnan tehtävistä antavat sinulle vankan pohjan, mutta ennen kaikkea odotamme sinulta aitoa motivaatiota tehtävään, pääomamarkkinainstrumenttien tuntemusta ja ymmärrystä kansainvälisten pääomamarkkinoiden selvitysprosessien toiminnasta. Olet myös perehtynyt maksuliikenteen ja likviditeetin hallintaan.

Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Valmiutesi toimia joustavasti, suhtautumisesi positiivisesti muuttuviin tilanteisiin ja kykysi työskennellä aikataulujen mukaan ovat tehtävässä viihtymisen edellytyksiä.

Tarjoamme sinulle

Finnverassa olet tehokkaan varainhallinnan keinoin mukana vahvistamassa suomalaisten yritysten toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Vastuullisen ja yhteiskunnallisesti vaikuttavan tehtävän lisäksi saat mahdollisuuden toimia, kehittää ja kehittyä yhdessä mukavan ja kannustavan työyhteisömme kanssa. 

Meillä on osaamisen kehittämistä ja työhyvinvointia tukevia käytäntöjä sekä joustavat työaikajärjestelyt. Työskentelemme hybridimallilla etä- ja lähityötä yhdistellen. Viihtyisä toimitilamme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen 12.12.2022 mennessä. Huomioithan, että edistämme rekrytointia jo hakuaikana.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää tehtävästä

keskiviikkona 30.11. klo 10-11 ja torstaina 8.12. klo 10-11  laskentapäällikkö Tarmo Narikka p. 040 706 6359 tai sähköpostipostilla etunimi.sukunimi@finnvera.fi

Haastattelujen tukena käytämme ulkopuolista henkilöarviointia. Tämän lisäksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Finnvera

 

Puhelin: 029 460 11
Sähköposti: rekry@finnvera.fi
Sijainti: Porkkalankatu 1, Helsinki
Logo

Back office-päällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!