Backend Developers, Netvisor

Hei ohjelmistokehittäjä! Etsitkö uusia haasteita? Haluaisitko oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä Suomen parhaista työpaikoista?
Haemme Netvisor -tuotteemme kehitykseen useampaa ohjelmistokehittäjää kehittämään markkinajohtajasta vieläkin parempaa. 


Millaista arkemme on?
Kasvumme on ollut menestystarina, jossa panostamme ketteriin työtapoihin ja itseohjautuvuuteen. Tiimeillämme ja kehittäjillämme on keskeinen rooli Netvisorin modernisoinnissa ja jatkuvassa kehittämisessä.  Meille on tärkeää antaa vastuuta ja vapautta, joten tiimit tekevät paljon tuotekehitykseen liittyviä päätöksiä arjessaan. Tuotteiden lisäksi panostamme merkittävästi henkilöstömme kehitykseen ja käytämmekin vähintään 10% työajastamme uuden oppimiseen.


Tällä hetkellä Visma Solutionsilla työskentelee noin 120 kehittäjää viidessä eri tuotteessa. Netvisorin tuotekehitystä tekee noin 70 henkilöä eri roolien kautta. Yhteistä suuntaamme ohjaa tuotestrategia, jonka avulla kehittäjämme ohjaavat omaa työtään. Olemme tottuneet jo ennen koronaa myös etätyöskentelyyn; osa tekijöistämme nauttii työskentelystä toimistolla ja osa enemmän etätyöskentelystä. Työntekopaikkaa tärkeämmäksi näemme sen, että jokainen tekijämme kokee ympäristönsä työtä tukevaksi ja työvälineensä työtä mahdollistaviksi. Osa tiimeistämme toimii täysin englannin kielellä, toisissa olemme vielä matkalla kohti diversiteettiä. Virallinen työkielemme on englanti.


Techstackissamme kulkevat muun muassa C#, .NET 6, ASP.NET, SQL, React.js, TypeScript, Public Cloud (AWS, GCP), Terraform, Docker ja Kubernetes. DevOps ja Event driven architecture, domain driven design & microservices ovat meille myös tuttuja arjessamme. 


Mitä tarjoamme sinulle?
Kehittäjämme Visma Solutionilla ovat keskeisessä roolissa tavoitteessamme olla viiden tähden ohjelmistotalo. Kulttuurimme on sparraileva, kokeileva, kannustava ja kunnianhimoinen. Haluamme oppia, kehittyä ja kehittää sekä omaa tekemistämme että tuotteitamme yhä modernimpaan suuntaan. Meille tullessasi voit olla varma, että pääset haastamaan osaamistasi. Uskomme myös uramahdollisuuksiin talon sisällä, joten tuemme urapolkuja tuotteidemme välillä sekä kehittymistä asiantuntijana.


Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Olemme panostaneet kattavasti osaajiemme hyvinvointiin ja kehittymiseen ja tarjoamme tekijöillemme laajasti etuja niin liikuntaan, hierontaan, hammashoitoon, terveyteen, lounaaseen kuin osaamisen kehittämiseen. Työkaveriksi on tarjolla noin 320 rautaista ammattilaista, joiden työpöydät ovat joko Helsingissä (Pasila, Tripla), Lappeenrannassa, Lahdessa tai oman kodin etätyöpisteellä. Sinulla onkin mahdollisuus sijoittaa työpöytäsi minnepäin Suomea tahansa joko toimistoillemme, muille Visma-konsernin toimistoille tai kotiisi. Lisää tietoa meillä työskentelystä löydät myös täältä.


Toiveitamme uudelle työkaverille:
On meillä muutama toivekin, jotta pystymme tarjoamaan sinulle sopivan työn ja työpaikan. Tällä kertaa haemme kehittäjiä, joille on kertynyt kokemusta koodin parista jo useampi vuosi. Kokemus C# ja/.NET:in parista antaa sinulle hyvät lähtökohdat työhösi meillä, mutta tiettyä kieltä tärkeämpää on hyvät pohjatiedot ohjelmoinnista, halu kehittyä ja ratkaisukeskeinen asenne. Huumorintajustakaan ei ole haittaa.


Toivomme myös, että nautit yhdessä tekemisestä. Meille tiimit ja asioiden yhdessä ratkaiseminen ovat tärkeitä; useampi pää ratkaisee usein isommatkin haasteet nopeammin kuin yksi. Toivomme myös, että vaikka oletkin hyvä tiimipelaaja, otat mielelläsi myös vastuuta omasta työstäsi ja tuot rohkeasti ratkaisuehdotuksia keskusteluun. Meidän noin 120 kehittäjän joukkoon mahtuu erilaisia taustoja ja osaamista, joten olet tervetullut itsenäsi.


Mitä seuraavaksi?
Haluamme kuulla sinusta lisää, joten toivoisimme että jätät meille yhteystietosi muutaman saatesanan ja/tai CV:n/Linkedin-profiilin kera viimeistään 12.12.2021. Diversiteetti on rikkaus työyhteisössämme, joten toivomme hakemuksia ohjelmistokehittäjiltä eri taustoista.

Lisätietoja tehtävistä ja meillä työskentelystä antaa People Operations Consultant Ulla-Mari Kuusinen, +358505735235, ulla-mari.kuusinen(at)visma.com

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 320 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki /Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!