Backend-ohjelmistokehittäjä Verkkiksen Customer Experience -tiimiin, Helsinki (Verkkokauppa.com)

Kiinnostaisiko sinua tulla kehittämään ensiluokkaista ja mutkatonta asiakaskokemusta Suomen suurimpaan verkkokauppaan yhdessä osaavien ja verkkokauppaan intohimolla suhtautuvien ammattilaisten kanssa?  Etsimme nyt Verkkokauppa.comin IT-osastolle backend-painotteista ohjelmistokehittäjää!

Verkkiksen IT tarjoaa sinulle

  • Ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää Suomen suurinta ja komeinta verkkokauppaa
  • Mahdollisuuden nähdä työsi jälki ja vaikuttavuus sujuvoittamalla asiointikokemusta
  • Ammattitaitoisen, ennakkoluulottoman ja rennon työympäristön ilman raskasta byrokratiaa
  • Työtilat Helsingin yhdessä suurimmassa kasvukeskuksessa Jätkäsaaressa
  • Joustavat etätyömahdollisuudet
  • Kaikki tuotteemme tuntuvin henkilökunta-alennuksin ja muut hyvät työsuhde-edut

Hieman tulevasta tiimistäsi ja roolistasi

Verkkokauppa.comin IT-osaston kehitystyötä ohjaavat eri liiketoiminnan osa-alueisiin keskittyvät kehitysohjelmat. Kullakin kehitysohjelmalla on omat, Scrumilla ohjattavat kehitysresurssinsa. Olemme nyt etsimässä kehittäjää Customer Experience -kehitysohjelman kehitystiimiin. Customer Experience -kehitysohjelma keskittyy tekemään asiakaskokemuksesta mahdollisimman vaivatonta ja inspiroivaa, muun muassa jatkokehittämällä ja ylläpitämällä asiakkaille näkyvää www.verkkokauppa.com -verkkokauppasivustoa.

Roolisi keskittyy pääasiassa backend-koodaukseen, mutta myös frontend-osaamisestasi on etua tehtävässä. Käytännössä teet töitä erilaisten toiminallisuuksien ja integraatioiden parissa liittyen julkiseen asiakassivustoomme. Verkkiksen asiakassivusto asuu osittain GCP:ssä, joten kokemus pilviympäristöistä lasketaan eduksi. Lisäksi käytössä on myös omia palvelimia, joilla pyöritetään itse rakennettua toiminnanohjausjärjestelmää ja tietokantoja.

Lyhyesti toimintaympäristöstämme

Toisin kuin monessa muussa yrityksessä Verkkokauppa.comilla on talon sisällä kehitetty ja ylläpidetty toiminnanohjausjärjestelmä sekä verkkokauppa-alusta. Itse ylläpidetty järjestelmä vaatii toki merkittävän työpanoksen, samalla se kuitenkin tarjoaa ennennäkemätöntä joustavuutta ja ketteryyttä, jota emme saisi ostetulla järjestelmällä.

Järjestelmämme on rakennettu alusta asti selainpohjaisilla tekniikoilla, ja tämä kokonaisuus palvelee niin asiakkaita webissä, työntekijöitä toimistossa ja myymälöissä kuin logistiikan työntekijöitä Android-PDA:lla. Meillä pääset siis tekemään tiiviisti yhteistyötä yrityksemme eri toimintojen kanssa ja kehittämään järjestelmää liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit lukea lisää Verkkiksen IT-osaston arjesta.

Millaista osaamista etsimme?

  • Kokemusta isojen ja monimutkaisten järjestelmien kehittämisestä
  • Vankkaa kokemusta jostakin käyttämästämme backend-kielestä: PHP, Node.js tai Golang
  • Muita huomioiva ja avoin tapa kommunikoida on sinulle tärkeää. Tiedostat, että kun isolla joukolla ja monen tiimin ympäristössä tehdään päätöksiä, joutuu välillä tekemään kompromisseja tai taipumaan enemmistön tahtoon.
  • Edellä mainittujen ohjelmointikielien lisäksi arvostamme osaamistasi myös  muun muassa seuraavista teknologioista: MongoDB, MariaDB, Redis, RabbitMQ, Docker, Gitlab, Kubernetes

Haluamme jatkuvasti kehittyä ja oppia sekä tiiminä että yksilöinä, toivottavasti suhtaudut työhösi samoin. Ymmärrät myös ohjelmistokehityksen realiteetit: parannamme järjestelmäämme jatkuvasti, mutta emme voi muuttaa kaikkea yhtä aikaa. Tästä syystä toivommekin sinulta pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Verkkis tarjoaa sinulle persoonallisen ja kannustavan työyhteisön

Kuten roolisi kuvauksesta saatoit jo saada kuvan: olemme kehittämisintoinen työyhteisö. Meillä jokainen todella pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen. Meille tärkeää on, että asiat, joita edistämme, ovat pitkällä tähtäimellä vaikuttavia ja kasvumme mukana skaalattavia. Olemme eteenpäin katsova rohkea porukka, jossa sinun on innostavaa ja turvallista esittää kehitysideoitasi.

Kulttuuriamme kuvatessamme puhumme usein verkkisläisyydestä. Se pitää sisällään toisaalta huumorintajuisen ja persoonallisen yhteisön, jossa jokainen saa olla omanlaisensa, mutta lisäksi se on toimeen tarttuvaa reippautta, intohimoa omiin vastuualueisiin, inhimillisyyttä, rehellisyyttä sekä halua löytää parhaat ratkaisut kuhunkin tilanteeseen luovuutta käyttäen.

Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa tehdä töitä, vaan tärkeintä on aina yhteinen maali. Se syntyy rakkaudesta leipälajiin: verkkokaupan pioneerina pysymiseen. Yhteisöllisyys, ketteryys, asiakaslähtöisyys sekä into tuotteita kohtaan ovat supervoimiamme, eivätkä ne tunnu lähtevän meistä verkkisläisistä kulumallakaan.

Jos kiinnostuit, toimi näin:

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos uskoisit Verkkikseltä löytyvän sinulle mielekästä tekemistä, älä turhaan jää odottamaan yhteydenottosi kanssa! Täytä siis hakemuslomake ja kerro vapaamuotoisesti itsestäsi. Liitäthän mukaan joko CV:si tai linkin GitHub-/LinkedIn-profiilisi.

Jäikö meiltä jokin kysymyksesi vastaamatta? Kysy lisää tehtävästä HR-asiantuntija Minna Martikaiselta puhelimitse 050 408 6042. Saat Minnan kiinni myös mailitse minna.martikainen@verkkokauppa.com.

Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com on Suomen tunnetuin ja vierailluin verkossa toimiva suomalainen vähittäiskauppa, jonka tavoitteena on olla asiakkailleen todennäköisesti aina halvempi paikka tehdä ostoksia.

Verkkokauppa.com myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli-, urheilu-, lemmikki- ja lastenhoitotuotteita sekä asennuspalveluita verkkokaupan, Helsingin, Pirkkalan, Raision ja Oulun myymälöiden sekä 2500 noutopisteen (Postin ja Matkahuollon noutopisteet) kautta.

Verkkokauppa.com on perustettu 1992 ja sen pääkonttori sijaitsee Jätkäsaaressa, Helsingissä. Verkkokauppa.comin palveluksessa työskentelee yli 700 työntekijää. Verkkokauppa.com Oyj:n osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena Nasdaq Helsingin pörssilistalla kaupankäyntitunnuksella VERK.

Sähköposti: rekry@verkkokauppa.com
Sijainti: Tyynenmerenkatu 11, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!