Barista Kahvilatyöntekijä Tampereen keskustaan

BARISTA/KAHVILAMYYJÄ TAMPEREEN KESKUSTAAN

Asiakkaamme etsii juuri Sinua iloiseen & energiseen uuteen avattavaan kahvilaan. Haemme Tampereen sydämessä sijaitsevaan lounaskahvilaan Barista kahvila-alan ammattilaista osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen täydentämään energistä ja nuorekasta tiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu mm laadukas asiakaspalvelu sekä kassatyöskentely, kahvin sekä muiden kahvilatuotteiden valmistus sekä siisteyden ylläpito. Energisen ja motivoituneen asenteen lisäksi hakijalta edellytetään hygieniapassia ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Selviät asiakaspalvelusta myös englannin kielellä. Laajempi kielitaito lasketaan hakijan eduksi.

Tarjoamme viihtyisän ja kauniin työympäristön sekä tietysti iloisen rennot työtoverit. Työtunteja on arvio vähintään 90 h kolmen viikon jaksoissa. Työnantajana tarjoamme työntekijöillemme kattavan terveyshuollon motivoivan palkan lisäksi. Autamme myös ammattikorttien päivittämisessä, mikäli sellainen sinulta puuttuu.

Täytä hakemus ja kutsumme sinut haastatteluun! Rekrytointia hoitaa Valtagroupissa Minna Mansikkamäki, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi tai Hannele Könnömäki, hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Baristakoulutus

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!