Beredskapskoordinator

Röda Korset ger glädje, upprätthåller hopp och stärker förtroende - kom med och gör ett betydelsefullt arbete! 

Finlands Röda Kors Österbottens svenska distrikt, på vars område 37 avdelningar verkar, anställer nu en beredskapskoordinator. 

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår att koordinera och utveckla beredskapen inom Första Hjälp-verksamheten, första omsorgen och psykiskt stöd. I arbetsuppgifterna ingår såväl att arrangera utbildningar inom dessa områden som att koordinera verksamheten i hela distriktet. Därtill utgör du ett viktigt stöd för våra frivilliga aktörer och medlemmar i avdelningarna samt i distriktets övriga beredskapsarbete.

Arbetet inleds 1.2.2023, eller enligt överenskommelse, med en prövotid på sex månader.

Ansök mellan och
Typ av anställning: Tillsvidare

Vem vi letar efter

Vi förväntar oss

Befattningen, som är ny inom distriktet, förutsätter sjuk- eller hälsovårdsexamen på YH nivå, vana att föreläsa och utbilda samt förmåga att arbeta självständigt. Du hanterar digitala verktyg, är van att hålla många bollar i luften samtidigt och har lätt för att skapa struktur.

Arbetet omfattar även arbete under kvällar och veckoslut i hela Österbotten, vilket förutsätter tillgång till egen bil. Förutom utmärkta kunskaper i svenska, kräver jobbet goda kunskaper i finska. Som en del av vårt arbetsteam får du en möjlighet att utveckla, att påverka och att skapa en bättre värld.

Vi förutsätter att den valda personen föbinder sig till Röda Korsets värderingar och principer samt önskar sökande från olika bakgrunder.

Vi erbjuder dig

Som en del av vårt arbetsteam får du en möjlighet att utveckla, att påverka och att skapa en bättre värld. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, flexibilitet, tydlig ledning och goda personalförmåner. Distriktskansliet är beläget i Vasa.

Vi följer kollektivavtalet för organisationer inom det sociala området.

Intresserad?

Tilläggsuppgifter om befattningen ger verksamhetsledare Frida Nylund (040 653 4746). Du skickar väl in din ansökan med CV och löneanspråk via det elektroniska systemet senast 8.12.2022 kl. 16.00.

Österbottens svenska distrikt

Finlands Röda Kors uppgift är att hjälpa de som behöver det mest. Vi hjälper när olyckor och kriser inträffar i Finland och utomlands. Vi uppmuntrar människor att ta hand om varandra och sin säkerhet samt att stå upp för de svaga. 

Röda Korset anställer experter och sakkunniga från många olika arbets- och utbildningsområden - både i Finland och runt om i världen.

Vår personal värdesätter särskilt ett meningsfullt och inspirerande arbete och en jämställd arbetsgemenskap där vi stöttar varandra. 

Telefon: +358406534746
Plats: Vasa
Logo

Beredskapskoordinator

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!