Betonielementtityöntekijä Betset Oy:lle Kyyjärvelle

 

Etsimme asiakkaallemme Betset Oy:lle

BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ Kyyjärven tehtaalle jännepalkkien ja pilarien valmistukseen ja viimeistelyyn.

 

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen, sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Kyyjärven tehtaalla valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit.

 

Työtehtäviisi kuuluvat jännepalkki- ja pilarielementtituotannon tehtävät kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä viimeistely. Odotamme hakijalta ripeää ja reipasta työotetta sekä riittävää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus betonitöistä ja rakennusalalta katsotaan hyödylliseksi, mutta ei ole pakollista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen kokeneiden tekijöiden opissa.

Odotamme hakijoilta 3-vuorotyövalmiutta. Viimeistelyn puolella työssä käytetään vetomestaria, joten kokemus raskaiden koneiden ja laitteiden parissa työskentelystä on plussaa.

 

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä ja kestävät arviolta kesän yli, tilauskannan ja työssä suoriutumisen mukaan mahdollisesti pidempäänkin. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoille. Noudatamme rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta, palkkaus on sopimuspalkka 12,50 €/h + TES mukaiset lisät.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Haastattelemme jo hakuajalla, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja arkisin 9-15 Eemeli Saastamoinen, 040 674 9590 / eemeli.saastamoinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Kyyjärvi

Logo

Betonielementtityöntekijä Betset Oy:lle Kyyjärvelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!