BI-analyytikko

Cor Group -konsernin liiketoiminnan kehitys- ja analytiikkatiimi etsii joukkoonsa sinua, BI-analyytikko!

Suosittelen jatkamaan lukemista, jos

 • monimutkaisten liiketoimintaongelmien ratkominen data-analyysin keinoin on lähellä sydäntäsi
 • haluat tuottaa merkityksellistä analytiikkaa, jota liiketoiminta osaa hyödyntää
 • ammatillisen kiinnostuksesi kohteita ovat erityisesti liiketoimintamallit ja -prosessit, johtaminen sekä teknologiat
 • sovit kunnianhimoiseen tiimiin, eikä itsensä haastaminen ja uuden oppiminen lannista sinua

Mitä BI-analyytikko tekee?

BI-analyytikkona vastaat toiminnallisesta raportoinnista ja analytiikasta yhdessä suurimmista liiketoiminnoistamme. Vastaat raporttien toteutuksesta ja ylläpidosta sekä yhdessä liiketoimintajohdon kanssa niiden määrityksestä. Usein jatkuvaan käyttöön toteutetun raportin taustalla onkin laatimasi kertaluonteinen analyysi.

Varsinaisen toteutuksen lisäksi mietit jatkuvasti, miten liiketoiminta tuottamaasi raportointia ja analytiikkaa hyödyntää ja millaisen prosessin lopputuloksena johtopäätöksien taustalla oleva data syntyy. Tässä työssä ei siis ole kyse pelkästä BI-kehityksestä vaan pääset osallistumaan tiedolla johtamisen kehittämiseen kokonaisvaltaisesti. Meillä tiedolla johtamisen merkitys ymmärretään kaikissa osissa organisaatiota, joten sinulla on myös aito mahdollisuus saada aikaiseksi näkyviä tuloksia.

Mitä tarjoamme?

Olet osa liiketoiminnan kehitys- ja analytiikkatiimiämme, jossa työskentelee tällä hetkellä hieman yli 10 henkilöä. Tiimimme vastaa konserniyhtiöidemme analytiikasta ja raportoinnista ja se koostuu BI-analyytikoiden lisäksi muista data- ja ohjelmistoalan ammattilaisista. Ammatillisesta kehittymisestäsi huolen pitää kokenut ja liiketoiminta-alueesi tunteva Analytics Lead. Ongelmanratkaisu ei pysähdy puutteellisiin datalähteisiin sillä toteutamme raportointi- ja analytiikkaratkaisut end-to-end, joten lähdejärjestelmät ja dataputket hyvin tuntevat Data Engineerit istuvat vieressäsi.

BI-analyytikon tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja aloituspäivästä sovitaan yhdessä kanssasi. Päätoimipaikkasi voi sijaita joko Oulussa tai Helsingissä: teemme työtä kuitenkin hyvin joustavasti toimistoillamme sekä etänä, ja voit vaikuttaa oman työntekosi paikkoihin ja rytmiin. Kilpailukykyisen palkan lisäksi työntekijämme saavat käyttöönsä monipuoliset henkilöstöedut, muun muassa työsuhdepolkupyörän sekä erilaisista etupaketeista koostuvat korit, joista jokainen voi valita itselleen sopivan, satojen eurojen arvoisen kokonaisuuden.

Cor Group -konserni on suomalainen, kasvava yhtiöperhe, joka luo uusia palveluita terveyteen ja hyvinvointiin. Yrityksiämme ovat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Professio, Kuntokeskus Liikku ja Labquality. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 364 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 3500 ammattilaista. Olemme alusta lähtien uskaltaneet haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtineet, miten voisimme tehdä asioita paremmin tai järkevämmin. Tervetuloa jatkamaan kanssamme tätä työtä!

Mitä toivomme sinulta?

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai vielä uraasi aloitteleva tulevaisuuden tähti. Toivomme kuitenkin, että tunnet jo tietokantojen perusteet, PowerPoint ei ole sinulle täysin vieras ja hallitset data-analyysin vähintään Excelissä.

Seuraavista asioista on erityisen paljon apuja tehtävän haltuunotossa:

 • Jonkin BI-ohjelmiston (esim. Power BI, Tableau) hallinta
 • Perusosaaminen SQL-kielestä
 • Perusymmärrys relaatiotietokannoista
 • Aito halu jalostaa dataa informaatioksi, joka ohjaa toimintaa
 • Ylempi korkeakoulututkinto (tekninen, luonnontieteellinen, kaupallinen)

Seuraavat asiat eivät ole välttämättömiä, mutta hyötyä niistä on:

 • Aiempi työkokemus BI-kehityksestä
 • Kokemus strategiatyöstä, markkinatutkimuksesta tai liiketoiminnan kehityksestä
 • Ohjelmointiosaaminen (esim. Python)
 • Perusymmärrys ETL-prosesseista

Kuinka haen tehtävää ja saan lisätietoja? 

Tehtävää voit hakea näppärästi jättämällä linkin LinkedIn-profiiliisi (tai vaihtoehtoisesti CV:si) sekä vastaamalla muutamaan kysymykseen. Hakeminen on helppoa ja vie aikaa vain muutaman minuutin. Ilmoitathan mahdollisimman pian kiinnostuksestasi – jatkaisimme juttua kanssasi mielellämme heti kun mahdollista! Viimeinen hakupäivä on 2.4. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Analytics Lead Eetu Rantanen (p. 040 192 8963), jonka tavoitat parhaiten seuraavina ajankohtina:

 • 17.3. klo 13-14
 • 22.3. klo 14-16
 • 28.3. klo 14-15
Haku alkaa ja päättyy

Cor Group

Cor Groupin tarina sai alkunsa vuonna 1988, kun neljä nuorta oululaista lääkäriopiskelijaa päättivät ruveta julkaisemaan erilaisia oppaita lääkäreiden työtä helpottamaan. He myivät pian suosittuihin oppaisiin mainostilaa ja rahoittivat näin kurssimatkansa. Oppaat osoittautuivat erittäin hyödyllisiksi lääkäreille ja niiden suosio vain kasvoi. Nopeasti yritystoiminta kasvoi tästä ulottuen myös muille liiketoiminta-alueille. 

Cor Groupin yrityksissä on alusta lähtien uskallettu haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtia, miten eri asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Se on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi toimia, ja tuonut usein selkeää kilpailuetua. Vastaava kriittisyys ja ennakkoluulottomuus on myös rohkaissut yrityksen omistajia kasvattamaan liiketoimintaansa silloinkin, kun muut ovat epäröineet. Riskejä on uskallettu ottaa, virheistä on pyritty oppimaan ja onnistumista iloitsemaan. Tänään konsernimme liikevaihto on noin 360 meur ja meillä työskentelee yli 4 000 asiantuntijaa.  

Logo

BI-analyytikko

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!