BI-asiantuntija

BI-asiantuntija

Etsimme BI-asiantuntijaa Tiedolla johtamisen tiimiimme. BI-asiantuntijan tehtävänä on Power BI -pohjaisten raporttien toteutus ja ylläpito sekä datan ylläpitoon liittyvät tehtävät. Tiedolla johtamisen tiimimme tuottaa raportointiratkaisuja kymmenille julkisen sektorin toimijoille. 20 hengen tiimimme kasvaa nopeaa vauhtia ja meidän kanssamme pääset kehittämään jatkuvasti uusia ratkaisuja. Teemme omaa ohjelmistokehitystä ja toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman kehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen.  

Asiakkaamme saavat digitalisaatiosta kaiken irti, kun kehitämme ratkaisuja juuri heitä varten ja tarjoamme heille markkinoiden kilpailukykyisimpiä palveluratkaisuja. Teemme ihmisten työstä sujuvampaa, tuottavampaa ja mielekkäämpää. Automaation avulla lisäämme prosessien tehokkuutta ja virheettömyyttä sekä raivaamme lisää aikaa henkilökohtaiselle palvelulle. Näin nostamme asiakkaamme palvelut uudelle tasolle. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa.  

Lue meistä lisää: www.sarastia.fi/sarastia-yrityksena/identiteetti sekä Sarastia365-ohjelmistoista www.sarastia365.fi

Voit työskennellä missä tahansa Sarastian toimipisteessä, joita meillä on ympäri Suomea. Tarjoamme myös monipuoliset mahdollisuudet etätöiden tekemiseen. 

Tehtävänkuva:

 • Raportointijärjestelmän toimitusprojekteihin osallistuminen 
 • Raporttien ylläpito ja pienkehitys
 • Asiakaspalvelupyyntöjen ratkaisu
 • Raportointikoulutusten pitäminen, prosessien kehittäminen ja asiakkuuksien hoito

  Lisätietoa:
  Tuotepäällikkö Malgorzata Juvonen
  puh. 050 468 1457
  malgorzata.juvonen@sarastia.fi
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

 

 • Proaktiivinen ja järjestelmällinen sekä innostunut oppimaan uutta
 • Eduksi katsomme liiketalouden alan koulutuksen sekä työkokemuksen
 • Olet käyttänyt erilaisia BI- työkaluja raporttien tekemiseen liittyen
  • Kokemus Microsoftin työkaluista plussaa, erityisesti Power BI
 • Työssä tarvitaan hyvää logiikkaa ja numerotarkkuutta
  • Tuloslaskelma ja tase ovat sinulle tuttuja ja pidät Excelin kaltaisten ohjelmien käytöstä
 • Omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen 
 • Työssä tarvitaan pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
 • Toimit osana tiimiä, joten osaat pyytää ja tarjota apua.

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Puhelin: 020 6399 400

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!