Bioanalyytikko/Laboratoriohoitaja kesätöihin

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö?  

Etsimme nyt kesätöihin Pihlajalinna Oulun laboratorioon bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa.

Meille Pihlajalinnassa unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä. Muutama pihlisläinen onkin sanonut, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen – ihmisen kokoinen.  

Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan kattavalla perehdytyksellä. Meillä pääset myös kehittymään omassa tahdissasi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä, jossa myös sinun toiveillasi on väliä. 

Meistä olisi mahtavaa, jos olisit aidosti kiinnostunut laboratoriossa työskentelystä, innokas oppimaan ja hyppäät rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita kesä Pihlajalinnassa tuo eteesi.  

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Tarjoamme mahtavan tiimin lisäksi yksilöllisen perehdytyksen, laajan työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

  • Työpaikan, jossa varmasti viihdyt ja pääset käyttämään sekä kehittämään osaamistasi yksilöllisesti.

Edellytykset tehtävään: 

  • Tehtävään hakeminen edellyttää, että olet laillistettu bioanalyytikko/laboratoriohoitaja tai opiskelija, jolla on vähintään 140op kesätyön alkaessa. Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö tukemassa sinua.

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään  tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

  • Aiempi kokemus laboratorio- ja asiakaspalvelutyöskentelystä katsotaan eduksi.

Työsuhteessa noudatetaan Terveyspalvelualan työehtosopimusta.


Olisiko meillä sinun unelmiesi kesätyö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Voit myös soitella tai laittaa meille viestiä, jos tehtävä herättää kysymyksiä. 

 

Krista Puputti

Laboratorion palveluvastaava

p. 040 168 5608

krista.puputti@pihlajalinna.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

Pihlajalinna Oulu

Sijainti: Isokatu 33, Oulu
Logo

Bioanalyytikko/Laboratoriohoitaja kesätöihin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!