Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, Kuusiolinna Terveys Oy

Haemme bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyden laboratorioon Alavudelle 12.8.2024 alkaen.

Laboratoriohoitajan/bioanalyytikon työtehtäviin kuuluvat näytteenotto sekä näytteiden käsittely, kemian ja hematologian diagnostiikka, eritenäytteiden ja mikrobiologisten näytteiden analysointi. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat fysiologiset tutkimukset; spirometriatutkimus, EKG sekä yöpolygrafiatutkimusten ohjeistaminen.

Edellytämme valitulta henkilöltä bioanalyytikon/laboratoriohoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Työvuorosuunnittelussa huomioimme henkilökohtaisia toiveita.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käytössämme myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marika Hakala, p. 044 5500847,
marika.hakala (ät) pihlajalinna.fi

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla
  • Laajat työterveyshuollon palvelut
  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Alavuden pääterveysasema, laboratorio

Kuusiolinna Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen yhteisyritys. Tuotamme alueella sosiaali- ja terveyspalveluja koko alueen n. 22500 asukkaalle. Meillä Kuusiolinna Terveys Oy:ssä työskentelee n. 1000 työntekijää.

Sijainti: Salmentie 10, Alavus
Logo

Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, Kuusiolinna Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!