Osa-aikainen / Kuopio

Blokkari Kuopioon

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme ravintola-alan asiakkaallemme reipasta ja oma-aloitteista

Blokkaria Kuopioon

Työhön kuuluu muun muassa astioiden keräämistä ja tiskaamista, pöytien siivousta ja asiakaspalvelua.

Työt alkavat 4.10 ja kestävät ainakin vuoden loppuun. Hyvälle tekijälle on mahdollisesti pidempäänkin töitä tarjolla. Töitä tehdään arkipäivisin klo 9-14. Palkkauksessa käytämme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. 

Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halu oppia uutta, hyvä työmoraali ja aurinkoinen asenne. Edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, sekä paineensietokykyä, sillä työskentely ravintolamaailmassa on usein hektistä. Löytyyhän taskustasi myös hygieniapassi! 

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta ravintola-alalta.

Kiinnostuitko? Annan mielelläni lisätietoa tehtävästä Kirsi Korkalainen / kirsi.korkalainen@sol.fi / 040 1316 531

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikasta lyhyesti

  • Blokkari Kuopioon, Osa-aikainen
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Kuopio
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Hygieniapassi

Lisäksi eduksesi on:

  • Reipas työote
  • Oma-aloitteisuus
  • Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: kirsi.korkalainen@sol.fi
Sijainti: Kuopio

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!