BMW-mekaanikko, 3 kpl LänsiAuto Hyvinkää

Oletko BMW-ammattilainen? Palkkaamme sinut!

LänsiAuto on vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka merkkihuoltoliiketoiminta laajenee kovaa vauhtia. Haemme nyt liiketoiminnan kasvun tueksi kolmea osaavaa ja ammattitaitoista BMW-mekaanikkoa LänsiAuton Hyvinkään toimipisteeseen.

Mekaanikkona toimit autojen monipuolisissa huolto- ja korjaustehtävissä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn kiinnostavien automerkkien parissa BMW-merkkihuoltoihin painottuen sekä mahdollisuuden kehittyä kasvavan ja kannattavan autotalon palveluksessa.

 

Toivomme sinulta työntekijänä:

🚗 Soveltuvaa koulutustaustaa.
🚗 Kokemuksen BMW-merkkihuollosta.
🚗 Kokemuksen BMW-merkin ohjelmistoista ja -huollon järjestelmistä.
🚗 Tehtävän vaatimaa huolellista työnjälkeä, oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä sekä motivoitunutta ja joustavaa työskentelyasennetta.
🚗 Tietotekniikan perustaitoja.
🚗 Voimassa olevaa ajo-oikeutta.

 

Tarjoamme sinulle:

✔️ Työnantajaksi vakavaraisen suomalaisen perheyrityksen, joka strategiansa mukaisesti kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.
✔️ Monipuolisen ja haasteellisen työn kiinnostavien automerkkien parissa merkki- ja monimerkkihuollossa.
✔️ Toimialan parhaat ja edistyksellisimmät työkalut työssä onnistumiseen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.
✔️ Konkreettiset urakehitys- ja etenemismahdollisuudet kiinnostuksesi mukaan kasvavassa joukossamme.
✔️ Positiivisen ja kannustavan työyhteisön sekä avaimet työssäsi menestymiseen. Meillä jokainen pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen.
 

Kuulostaako tehtävä sinulle sopivalta? Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta 12.5.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa korjaamopäällikkömme Miitri Schroderus puhelimitse 0105252263 arkisin klo 10-14 ja sähköpostitse miitri.schroderus@lansiauto.fi.

 

Voit tutustua LänsiAutoon työnantajana ja muihin avoimiin työpaikkoihimme nettisivujemme kautta. Alla olevasta videosta pääset katsomaan, millaista työ LänsiAuton huollon ja korjaamon tehtävissä on.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

LänsiAuto

LänsiAuto on vuonna 1978 perustettu kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa autojen myynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Laajaan valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt autot, ja toimimme lukuisten eri automerkkien valtuutettuna jälleenmyyjänä sekä huoltokorjaamona. Liiketoimintamme on viime vuosina kasvanut voimakkaasti, ja työllistämme tällä hetkellä yli 400 autoalan ammattilaista. Toimimme myös maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa.

Sähköposti: hr@lansiauto.fi
Sijainti: Helletorpankatu 1
Logo

BMW-mekaanikko, 3 kpl LänsiAuto Hyvinkää

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!