Boomi-integraatioarkkitehtejä ja -kehittäjiä

Etsimme Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään tai etätyö

 

BOOMI-INTEGRAATIOARKKITEHTEJÄ JA -KEHITTÄJIÄ

Meillä pääset osaksi Digian yli 1400 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä. Digian integraatio- ja API-tekeminen kasvaa ja kehittyy jatkuvasti! Käynnissä ja alkamassa on runsaasti eri toimialojen mielenkiintoisia projekteja, julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Projekteissa on siis tarvetta uusille asiantuntijoille kasvattamaan Pohjoismaiden vahvinta, jo 200 asiantuntijan kokoista integraatiotiimiä!

 

Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan jamodernin teknologiavalikoimanparissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä jajokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! 

Integraatioarkkitehtinä suunnittelet ratkaisuja arkkitehtuuritasolla tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Workshoppien vetäminen on sinulle tuttua ja viihdyt asiakasrajapinnassa.  Haluat kuitenkin myös itse toteuttaa integraatioratkaisuja ja tunnet paloa koodaus- ja skriptaustyöhön. Meillä käytännössä kaikki arkkitehdit osaavat toteuttaa ratkaisuja myös itse.

Integraatiokehittäjänä toteutat asiakkaan ja toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja ja huolehdit siitä, että asiakkaidemme digitaalinen arki rullaa ja data liikkuu järjestelmissä.

Tehtävän ytimessä ovat uusien integraatiokokonaisuuksien suunnittelu ja toteutus, sekä edistyneempi virheenselvitys. Ammattitaitoinen, kotimainen 1. tason tukemme (Service Center), sekä 2. tason monitorointi- ja virheenselvitystukitiimimme huolehtivat siitä, että pääset keskittymään osaamistasi syventäviin kehittäjän ja arkkitehdin tehtäviin rutiinitikettien sijaan.

Lopulliseen työnkuvaasi vaikuttavat osaamisesi lisäksi myös omat toiveesi työssä kehittymiselle. Integraatioarkkitehtiurapolkumme, sekä kokeneen osaaja- ja arkkitehtiyhteisömme kautta sinun on halutessasi mahdollista kasvaa urallasi isompiinkin saappaisiin.

 

Odotamme sinulla olevan kokemusta integraatioista ja erityisesti Boomin integraatioalustasta (https://boomi.com/ ). API-management-, Groovy scriptaus / Java -osaaminen ja Boomi-sertit ovat myös ehdottomasti plussaa.
 

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi. Meillä on käytössämme toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli. Voit siis työskennellä tarpeen mukaan eri toimistoiltamme, asiakkaan tiloista tai kodistasi käsin, mikä parhaiten sopii sen hetkiseen tilanteeseen. 

Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä.  

Odotamme jo sinua! 

Hakuaikaa on 30.09. saakka, mutta käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, soittele Salla Kärkkäinen 050-320 5410 tai ota yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@digia.com

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Rakennamme maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu – yhteispelillä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Sähköposti: rekry@digia.com
Logo

Boomi-integraatioarkkitehtejä ja -kehittäjiä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!