Brand & Category Manager

Vahvistamme tiimiämme, etsimme näkemystä ja kokemusta:

MEIRA-BRÄNDISTÄ JA MAUSTAMISEN PORTFOLIOSTA VASTAAVA BRAND & CATEGORY MANAGER

Haemme kasvua ja kehittymistä. Sykkiikö sydämesi PT-toimialalle ja inspiroidutko mahdollisuudesta päästä kehittämään edelleen maustamisen johtavaa brändiä ja tuotteistoa? Maustamisen tuoteryhmäpäällikön tehtävä on meillä avaintehtävä makujen maailmaan, jossa pääset kehittämään tunnettua ja mausteiden markkinajohtajabrändiä Meiraa, brändin markkinointiviestintää sekä monipuolista tuotteistoa. Pääset soveltamaan oppejasi, ideoimaan, linjaamaan ja tekemään asioita, joiden tavoitteena on tuloksekas liiketoiminta ja tuotevalikoiman kehittäminen.

Brändin rakentaminen. Saat vastuullesi maustamisen markkinajohtajan, Meira-brändin.

Portfoliovastuu. Tehtäväsi ytimessä on maustamisen tuoteportfolion ylläpito ja kehittäminen, kaikkiaan vuosisuunnitelma, budjetointi ja seuranta. Rakennat ja toteutat suunnitelmaa yhteistyössä kumppaneiden kanssa, kattaen monipuolisesti markkinoinnin kokonaisuuden. Työhösi suuntaviivat antaa Meiran ja maustamisen tuoteryhmästrategia, jonka työstöön osallistut ja jonka puitteissa mm. johdat tuotekehitysprojektien etenemistä. Vastuullasi on uutuuksien esittelymateriaali (ns. trade story) asiakkaille, ja osana tehtävää vastaat maustamisen vähittäiskaupan tuotteistosta ja hintalinjauksista.

Itsenäinen vastuu ja yhteistyö. Tuoteryhmäpäällikön tehtävä on itsenäinen ja monipuolinen. Työskentelet osana Meiran markkinointitiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä esihenkilösi, oman tiimin ja myyntitoiminnon kanssa. Apunasi on tiimiresurssina 3 henkilöä sekä tuotekehitysprojektien puitteissa laaja-alainen joukko henkilöitä muista toiminnoista sekä talon ulkopuoliset kumppanit. Raportoit tehtävässäsi Markkinointipäällikölle.

Etsimme monipuolista kokemusta kuluttajamarkkinoinnista, mieluiten päivittäistavaratuotteiden parista, ja kokemusta/kykyä johtaa brändiä ja tuoteportfoliota. Toivomme näyttöjä tuloksekkaasta ja monipuolisesta markkinointiviestinnästä sekä tuoteuutuuksien suunnittelusta. Osaat näyttää suuntaa, innostaa yhdessä tekemiselle ja tykkäät tehdä myös itse. Olet markkinoinnin ammattilainen; kuluttajalähtöinen, kaupallisesti ajatteleva ja analyyttinen. Viet asioita ammattitaidolla eteenpäin ja haluat kehittyä edelleen. Työkokemustasi tukee tehtävään sopiva kaupallinen korkeakoulututkinto (esim. KTM) ja kiinnostus ruokamaailmaan.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden johtaa ja kehittää edelleen Suomen maustamisen johtavaa brändiä Meiraa ja uudistuvaa tuotteistoa mausteista kastikkeisiin. Pääset tekemään läheistä yhteistyötä kaupallisen toiminnon ja yritysjohdon kanssa ja saat mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän lisäksi huipputyypit työkavereiksi. Meillä on viihtyisät toimitilat keskellä kaupunkia Helsingin Vallilassa.

Reilusti Parempiin Hetkiin!

Meiran yli 180 työntekijän joukkoon sisältyy lukuisia eri alan ammattilaisia. Meitä eri tehtävissä työskenteleviä meiralaisia yhdistää avoimuus, ammattimaisuus, hyvä asenne sekä tahto ja taito tehdä laatua asiakaslähtöisesti. Panostamme ”Hyvä työpaikka” -ohjelmamme myötä työhyvinvointiin, ammatillisiin kehittymismahdollisuuksiin sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Tarjoamme työntekijöillemme mm. laajat työterveyden palvelut, autoedun, Smartum- ja lounasedut sekä henkilöstömyymälän hyvät tuote-edut.

Lisätietoja rekrytointipartneriltamme, Executives Finlandin seniorikonsultti Jaana Ylipaavalniemeltä, 8.8. ja 18.8. klo 14-16 p. 044 9780202 Odotamme kuulevamme Sinusta pian, viimeistään 22.08.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Meira Oy

Helsingin kantakaupungissa tietää saapuneensa Vallillaan, kun ilmassa tuoksuu täyteläinen kahvin aromi. Tuoksu tulee Meiran kahvi- ja maustetehtaalta, jossa paahdetaan jo kolmannes suomalaisten juomasta kahvista; Kulta Katriinaa, Segafredoa ja Saludoa. Täällä päätyvät pakkauksiinsa myös rakastetut Meiran ketsupit, sinapit, maustamis- ja leivontatuotteet, suolat sekä pähkinät. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 84,0 milj. euroa, ja työllistimme 195 henkeä. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista kahvialan yrityksistä. Päämäärämme on luoda asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme reilusti parempia hetkiä. Sitä olemme tehneet suurella sydämellä ja sinnikkyydellä jo vuodesta 1914.

Puhelin: 0207443500
Sähköposti: rekrytointi@meira.fi
Sijainti: Aleksis Kiven katu 15, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!