Business Analyst

 

Visma Sirius kasvaa kovaa vauhtia ja nyt etsimme Business Analystia joukkoomme. Business Analystin roolissa toimit L7 ja LTR -tuotteidemme huippuammattilaisena yhdessä muun tiimin kanssa. Työssä ollaan erityisesti sovellustuen, konsultoinnin ja myynnin tukena parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Visma LTR on työnohjauksesta, sisälogistiikasta, työtapahtumista, laadunvalvonnasta ja ostolaskujen kierrätyksestä koostuva järjestelmä ja sitä käytetään selainpohjaisena käyttöliittymänä mm. Visma L7 toiminnanohjausjärjestelmän kanssa.

 

Business Analystin työhön kuuluu uusien kehitysten ja ohjelmavirheiden korjausten testausta sekä vaikeiden virhetilanteiden selvitystä tiimin asiantuntijoiden kanssa. Työhön kuuluu myös kehitysten määrittelyä ja tarpeiden selvitystä yhdessä asiakkaan kanssa. Toivomme sinun olevan suunnitelmallinen ja pragmaattinen tekijä, joka hallitsee asioiden kuvaamisen sekä jäsentelyn ja nauttii dynaamisesta toimintaympäristöstä. Tiedät, että parhaat ohjelmistot syntyvät hyvällä yhteistyöllä ja haluat olla luomassa loistavaa asiakaskokemusta.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia, kokeneita sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta ja uusien asioiden oppimista joka päivä sekä oppivan ja positiivisen ilmapiirin kehittämistä.

 

Mitä odotamme Sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää palkka-, kirjanpito- tai taloushallinnon asiantuntijuutta. Sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavien järjestelmien käytöstä tai kehittämisestä. Odotamme joustavaa ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Lisäksi arvostamme kykyä mutkattomaan yhteistyöhön eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä paineensietokykyä ja kärsivällisyyttä. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on halu ja kyky toimia “tulkkina” asiakastarpeiden ja ohjelmistokehittäjiemme välillä. Osaat priorisoida tekemistä, sillä ohjelmistokehityksessä mahdollisuudet ovat loputtomat.

Eduksi on kokemus toiminnanohjausjärjestelmän tuotekehityksestä, tuesta, konsultoinnista tai testaamisesta. Katsomme eduksi myös kokemuksen valmistavan teollisuuden, urakoinnin tai energia-toimialojen pk-yrityksistä. Lisäksi eduksi on REST-rajapinnan tuntemus, SQL-osaaminen ja Actian Zen -tietokantatuntemus. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

 

Tarjoamme Sinulle:

  • Paikan vakavaraisessa ja hyvin menestyvässä yrityksessä.

  • Ammattitaitoisen ja osaavan valtakunnallisen tiimin sekä kivan sparrailevan yrityskulttuurin.

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan.

  • Erittäin toimivat etätyökäytännöt.

  • Hyvät kehittymis- sekä kehittämismahdollisuudet.

  • Kiinteän palkan + kattavat henkilöstöedut.

  • Työn, jossa on mahdollisuus päästä kasvamaan ammatillisesti, mutta jossa ymmärrämme myös hyvän työelämän ja vapaa-ajan tasapainon merkityksen.

 

Tiimi työskentelee Jyväskylästä ja Helsingistä käsin ja toivomme sinun pääsevän vierailemaan säännöllisesti Jyväskylän toimistollamme. Tehtävä on vakituinen ja viikkotunnit keskimäärin 37,5h. Aloitus sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan syksyllä.

 

Olisiko tässä sinun paikkasi? Jätä hakemus sähköisen järjestelmän kautta palkkatoiveineen viimeistään 21.7. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sofia Sillman (sofia.sillman(at)visma.com).

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Visma Sirius Oy

Visma Sirius Oy on kiinteistö- ja teollisuusalan kotimainen ohjelmistoasiantuntija. Toimistomme sijaitsevat seitsemällä paikkakunnalla ympäri Suomen ja meillä työskentelee kaikkiaan noin 160 asiantuntijaa. Vuoden 2023 liikevaihtomme oli noin 41 miljoonaa euroa.

Visma Sirius on Hyvän Mielen työpaikkana palkittu kasvuyritys, jossa työskennellään viihtyisässä ja rennossa työyhteisössä moderneilla työvälineillä. Meillä kannustetaan kokeilemaan, oppimaan ja haastamaan olemassa olevia käytäntöjä. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia.

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 

Sähköposti: hr.sirius@visma.com
Sijainti: Lutakonaukio 7
Logo

Business Analyst

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!