Business Controller, Uponor Infra Oy

Uponor kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevia sukupolvia varten. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen juomaveden jakelun, energiatehokkaan lämmityksen ja -jäähdytyksen sekä luotettavan infrastruktuurin, asioita, jotka mahdollistavat kestävämmän elinympäristön meille kaikille. Autamme asiakkaitamme asuin- ja liikerakentamisessa, kunnissa ja kunnallisilla toimialoilla sekä eri teollisuuden toimialoilla työskentelemään nopeammin ja älykkäämmin. Uponor työllistää noin 3 900 ammattilaista 26 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2021 Uponorin liikevaihto oli noin 1,3 miljardia euroa. Uponor Oyj:n kotipaikka on Suomessa ja yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää, www.uponorgroup.com

Uponor Infra on markkinajohtaja Suomessa ja Suomen liiketoiminta on tärkeä osa koko globaalia Uponor Infra -liiketoimintaa.
Haemme nyt vakituiseen työtehtävään, joko Nastolaan tai Vantaalle, osaavaa ja aikaansaavaa:

Business Controlleria

Tehtäväsi:

Business Controllerina tuot talousosaamisesi johtotiimiin ja toimit myyntiorganisaation kumppanina kaikessa talouteen ja kannattavuuden hallintaan liittyvissä asioissa. Menestyksen avaimet ovat eteenpäin katsova, liiketoiminnallinen ja käytännönläheinen asenne sekä aito kiinnostus tiiviiseen yhteistyöhön toimintojen kanssa.

Business Controller raportoi Suomen myynti- ja markkinointijohtajalle ja matriisissa Uponor Infran talousjohtajalle.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

- Hinnoittelu ja katteiden laskeminen myynnin tueksi

- Operatiivinen raportointi ja kannattavuusanalysointi

- Kehitystoimien käynnistäminen ja toteuttaminen koko yksikössä

- Liiketoimintaan liittyvän sisäisen ja ulkoisen raportoinnin, KPI:iden ja työkalujen jatkuva kehittäminen

- Ennusteiden laatiminen ja budjetointi

- Kuukausittainen sisäinen raportointi

Toivomme sinulta:

Toivomme että koulutustaustasi on laskentatoimen tai rahoituksen KTM tai tuotantotalouden DI, ja lisäksi sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tässä tehtävässä on suuri etu, mikäli sinulla on kokemusta valmistavan teollisuuden, tai jonkun suuren tukkuliikkeen, controller tehtävistä, , ja jossa suuressa roolissa on ollut hintojen ja katteiden laskeminen, ja markkinoiden seuraaminen.
Henkilönä toivomme, että olet utelias, oma-aloitteinen ja proaktiivinen, ja että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelet osana kansainvälistä liiketoimintayksikköä, joten sujuva englannin taito on välttämätöntä suomen kielen taidon lisäks.Työtehtävän hoitamisessa Excel on tärkein työkalusi, joten edellytämme sinulta vahvaa Excel-osaamista.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa roolisi operatiivisessa toiminnassa on merkittävä. Työsi tulos ja kädenjälkesi näkyy välittömästi. Työskentelet pienessä ja tehokkaassa suomalaisessa tiimissä ja tehtävässäsi sinulla on motivoituneiden työkavereiden ja ammattitaitoisen lähiesimiehen tuki.

Uponor tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja kansainvälisenä yrityksenä myös hyvät urakehitysmahdollisuudet.

Uponorin tehdas, kuten myös taloushallintotiimi, toimii Nastolassa, Lahden kupeessa. Toivomme että asemapaikkasi olisi Nastola, tai mikäli mieluummin asetut Vantaan toimistolle, työskentelet kuitenkin Nastolassa 2-3 päivää viikossa. Tehtävässä voit työskennellä osin etänä, mutta toivomme että olet kädet savessa tyyppinen henkilö, joka mielellään haluaa olla toimistolla.
Sinulta ei edellytetä matkustusvalmiutta ulkomaille, useammin kuin satunnaisesti kerran tai kahdesti vuodessa. 

Tästä rekrytoinnista vastaa Adiente Oy. Mikäli tehtävä kuulostaa sellaiselta, jota olet odottanut jo pitkään, rekisteröi cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, heti tai viimeistään 15.8, osoitteessa www.adiente.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten älä odota lomasi jälkeen, vaan ole yhteydessä jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa Adiente Oy:n toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck-harkonen@adiente.fi, tai 040 510 7700.

Haku alkaa ja päättyy

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!