Business controller

Coronaria Kuntoutuspalvelut on 100 % kotimainen terveyspalvelualan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme yksilö- ja ryhmäkuntoutusta sekä kuntoutuskursseja yli sadassa toimipisteessä ympäri Suomen.  

BUSINESS CONTROLLER

Hei, sinä controllingin ammattilainen - kiinnostaisiko kuulla unelmien työpaikasta? Voimakkaasti kasvavan Coronaria Kuntoutuspalveluiden controller-tiimimme odottaa sinua!

Mitä tarjoamme sinulle?

Coronaria Kuntoutuspalveluilla pääset työskentelemään kiinnostavalla toimialalla, jolla autamme ihmisiä vauvasta vaareihin. Työllämme on merkitystä niin meille kuin asiakkaillemmekin. Meillä työskentelee lähes 1800 työntekijää yhteensä yli sadassa toimipaikassa. Liikevaihtomme kuluvana vuonna tulee olemaan noin 100 meur, ja sinun liiketoimintakokonaisuutesi liikevaihto pyörii 20-30 miljoonassa eurossa.

Business controllerin tehtävässä pääset eturivin paikalta näkemään, tukemaan ja kehittämään kuntoutuksen liiketoimintaamme yhdessä innovatiivisen tiimin kanssa. Vaikka vähän kliseiseltä kuulostaakin, meillä controllerin työ on aitoa yhdessä tekemistä liiketoiminnan kanssa. Pääset tutustumaan erilaisiin tapoihin tehdä controllerin työtä sekä osallistumaan vahvasti tiedolla johtamiseen – totta kai kehittyneillä tiedolla johtamisen välineillä. Tiivis tiimimme sisältää vankkaa ulkoisen ja sisäisen laskennan kokemusta sekä vahvaa ja nykyaikaista teknistä osaamista.

Yhtenä Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon toimijoista meillä on tarjota suuren konsernin henkilöstöedut sekä joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen. Kasvukonsernistamme löytyy myös mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia. Olemme kaavailleet fyysisen toimipisteesi sijaitsevan ensisijaisesti Oulussa muun controller-tiimin kanssa, mutta myös Helsingin Pasilan toimipiste on mahdollinen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja aloituspäivästä voimme sopia yhdessä.

Mistä vastaat?

Business controllerina pääset huolehtimaan oman liiketoimintakokonaisuutesi analysoinnista, raportoinnista, erilaisista laskennoista ja prosessien kehittämisestä. Työtä tulet tekemään yhdessä liiketoimintajohdon ja muiden kuntoutuksen ammattilaisten kanssa – tukenasi tietysti osaava controller-tiimimme.

Käytännössä tehtäväsi koostuu pääpiirteittäin seuraavista kokonaisuuksista:

  • Tarjous- ja hinnoittelulaskennat sekä erilaiset liiketoiminnan kannattavuuslaskennat
  • Controllingin ja liiketoiminnan prosessien kehittäminen
  • Kuukaudenvaihteen työt, mm. tulosten analysointi, tulospurut liiketoiminnalle sekä ennusteiden päivittäminen
  • Budjetointi- ja strategialaskennat

Seuraavien vuosien tavoitteenamme on vähentää manuaalista työtä ja lisätä automaatiota entisestään niin, että painopiste siirtyy vielä aiempaa vahvemmin analysointiin ja kehittämiseen.

Mitä odotamme?

Tehtävässä onnistuaksesi osaat hahmottaa liiketoiminnan kokonaiskuvan ja sinulla on kykyä avata asiat numeroiden takana. Sinulle on kertynyt jo aiempaa työkokemusta business controllerin tehtävistä. Sinulla on lisäksi erinomaiset excel-taidot ja tunnet modernit tietojenkäsittelyn järjestelmät.

Työntekijänä olet ennen muuta analyyttinen, oma-aloitteinen, proaktiivinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä hyvä paineensietokyky. Arvostamme suuresti kykyä haastaa toimintatapojamme ja intohimoa kehittää prosessejamme – meillä pääset takuulla jättämään kädenjälkesi tekemiseemme.

Lisätiedot ja hakeminen

Luemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana – jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 10.7.2022.

Jos sinua mietityttää jokin asia, ethän epäröi kysyä lisätietoja. Talousjohtajamme Satu Ohukainen (p. 040 764 8772) vastaa mielellään lisäkysymyksiin. Hän on parhaiten tavoitettavissa ti 21.6. klo 9-10 ja ke 22.6. klo 15-17.

 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Hammasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!