Business Controller

Tule kehittämään liiketoimintaamme!

Haemme uudistettuun tehtävänkuvaan kehityshakuista Business Controlleria.

Olemme modernisoimassa talouden prosessejamme ja jatkamme hiljattain käyttöönotettujen talousjärjestelmien kehitystä. Kohdennamme uuden tehtävänkuvan vastuita meille kriittisiin ja tärkeisiin talouden ennustamisen ja raportoinnin kehittämisen tehtäviin yhteistyössä liiketoimintayksiköidemme kanssa. Kehitystyö toimintatapojen ja prosessien suhteen on meillä jatkuvaa ja pääset siihen aktiivisesti mukaan.

Vastuissa painottuvat:

  • taloudellisen tiedon tuottaminen päätöksenteon tueksi ja talouden prosessien kehittäminen
  • kuukausiraportointi, kassavirtalaskenta ja ennusteet (ml. ARA-raportointi)
  • rahoitusasioiden hoitaminen
  • osallistuminen kuukauden kirjanpidon sulkemiseen ja tilinpäätöksen laadintaan
  • osallistuminen budjetointiprosessiin
  • talousjärjestelmien pääkäyttäjän roolin yhteinen hoitaminen (Microsoft Business Central kirjanpitojärjestelmä, Basware P2P ostolaskujen kierrätys, Nomentia Banking maksuliikenne, Pandia-sovellukset)

Tehtävässä onnistumista tukevat soveltuva korkeakoulututkinto sekä aikaisempi kokemus Business Controllerin tai vastaavista tehtävistä. Aravalainsäädännön, asunto-, kiinteistö- tai rakennusalan sekä Power BI:n tuntemuksesta on etua. Työskentelet kehittävällä, ratkaisuhakuisella toimintatyylillä sekä osoitat proaktiivista hands on -otetta. Toimit joustavassa yhteistyössä ja hyvässä tiimihengessä yli organisaatiorajojen.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä kehittämään toimintaamme monipuolisessa tehtävänkuvassa Tampereen suurimmalla vuokranantajalla parantaen Tampereen vetovoimaisuutta. Tässä ympäristössä on vaivatonta löytää työn merkityksellisyyden kokemus. Toimimme asukkaitamme varten, kehitämme rohkeasti ja tuotamme yhdessä enemmän. Meillä on tarjota myös kattavat henkilöstöedut hyvinvointiasi tukemaan.

Tule mukaan ammattitaitoiseen, innostuneeseen organisaatioomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat VTS-kotien talouspäällikkö Ville Salo, puh. 040 747 6818 sekä pe 17.3. ja to 30.3. klo 9-10 MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan cv:si hakupainikkeen kautta 2.4. mennessä. Haastattelut järjestetään Tampereella 12.-13.4.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

VTS-kodit

Tampereen Vuokratalosäätiö sr (VTS-kodit) on vuonna 1970 perustettu Tampere kaupunkikonserniin kuuluva vuokra-asuntokiinteistöjen omistaja. VTS-kodit vuokraa kohtuuhintaisia asuntoja ja harjoittaa sosiaalista asuntotuotantoa yleishyödyllisessä tarkoituksessa. VTS-kodeilla on yli 9 300 asuntoa, lähes 17 000 asukasta ja yli 530 000 m2 asuntokanta on jatkuvassa kasvussa. Liikevaihto on yli 70 miljoonaa euroa. VTS-kodeilla on merkittävä rooli Tampereen vuokra-asuntomarkkinoilla; se on Tampereen suurin vuokranantaja. VTS-kotien työyhteisö on lämminhenkinen, innostava ja asiantunteva.

Sijainti: Puutarhakatu 8, Tampere
Logo

Business Controller

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!