Business Manager

Markkinoinnin muuttuvassa toimintaympäristössä ja kuluttajakäyttäytymisen muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla yrityksille on yhä tärkeämpää oikean tiedon tuottaminen, ja sen jalostaminen liiketoiminnan tueksi. Meillä Sanoma Media Finlandin BtoB-yksikössä kehitämme jatkuvasti mainostaja-asiakkaillemme suunnattuja  insight-tuotteita/palveluita.

Etsimme Insight-tiimiimme uuteen perustettavaan tehtävään Business Manageria kehittämään kasvavaa insight-palveluvalikoimaamme. Päävastuualueenasi on tunnistaa mainostaja-asiakkaidemme tarpeita ja kehittää sekä kaupallistaa niitä vastaavia uusia insight-palveluita. Työskentelet osana insight-tiimiä vahvassa yhteistyössä muiden B2B-tiimien kanssa.

Odotamme sinulta vahvaa ymmärrystä markkinoinnin ekosysteemistä ja mainostaja-asiakkaista. Sinulla on kokemusta palveluiden kehittämisestä ja kaupallistamisesta. Erityisesti arvostamme aikaisempaa työkokemusta insightin kaupallistamisessa.  Eduksi on myös ymmärrys mediasta sekä data-/digitaalisesta liiketoiminnasta.

Olet vahva tiimipelaaja mutta pystyt työskentelemään itsenäisesti. Tehtävä edellyttää vahvaa oma-aloitteisuutta, kokonaisuuksien hahmottamista, näkemyksellisyyttä ja paineensietokykyä. Tarvitset työssäsi myös esiintymis- ja englanninkielentaitoa. Me lupaamme sinulle ihan parhaat työkaverit ja innostavan & innostuvan sekä eteenpäin katsovan työympäristön.

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingin keskustassa Sanomatalossa. Työskentelemme joustavalla hybridimallilla. Kutsumme hakijoita haastatteluun elokuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Head of Insight Kati Alijoki ma 8.8. klo 10-11 ja ma 15.8. klo14-15 tai sähköpostitse 8.8. eteenpäin kati.alijoki@sanoma.com 

Haethan tehtävää 19.8.2022 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Ymmärrys markkinoinnin kentästä erityisesti mainostaja-asiakkaiden näkökulmasta
 • Kokemus palveluiden kehittämisestä ja kaupallistamisesta
 • Kokemusta insight-työstä

Lisäksi eduksesi on:

 • Näkemyksellisyys ja suurien kokonaisuuksien hahmottaminen
 • Oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelyote
 • Media-alan tuntemus ja kokemusta dataliiketoiminnasta

Tarjoamme

 • Henkilöstörahasto
 • Tasokas työterveyshuolto
 • Lounasetu
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, kulttuuritapahtumat jne.)

Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!