Butikschef till Kamux – Jönköping

Kamux
Tillsvidare
Ansök till denna position
Ansök mellan och

 

Det går bra för Kamux och vi fortsätter vår tillväxtresa! Vi har idag 22 butiker i Sverige och är störst i Norden på begagnade bilar! Drivs du av att arbeta mot uppsatta mål? Är du en coachande ledare med erfarenhet från bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker!

 

Att jobba som butikschef

 

Rollen som butikschef på Kamux är omväxlande där ingen dag är den andra lik! Du har resultat- och budgetansvar för hela butiken där du bland annat ansvarar för att uppnå butikens, säljarnas samt dina egna personliga mål. I ditt arbete coachar du ditt team genom hela försäljningsprocessen – från inköp till försäljning av bilar, till rätt priser. I rollen ingår även att säkerställa modellering, fotografering samt testning av bilar och du ansvarar för kontakten med externa samarbetspartners. Affärsmässighet är en självklarhet i ditt arbete.Vi erbjuder digEn chans att fortsätta bygga ett bra team i Jönköping. Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning för att lära dig Kamux koncept. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter där du även kan utvecklas som ledare och inom försäljning. Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som butikschef och för våra säljare. 


 

Vad innebär det att jobba på Kamux?


 

Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. 

Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. 

 

Vi söker dig!Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en ledande roll där du arbetat med coachande ledarskap. Har du tidigare arbetat i sälj- och bilbranschen är detta meriterande. För att trivas i rollen som butikschef krävs det engagemang och god anpassningsförmåga där du har vana av att hantera olika typer av människor. Vi ser även att du drivs av att arbeta mot uppsatta mål där du sätter laget före jaget. Vidare gillar du att arbeta strukturerat och har ett stort intresse av att göra lönsamma affärer.

B-körkort är ett krav.

 

Om Kamux

 

Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se.

 

Vill du leda butiken och säljarna i Jönköping till fortsatt framgång? Sök redan idag!
 


Skicka in ditt CV och personliga brev så fort som möjligt, dock senast den 28:e juli. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka!

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

För frågor om tjänsten kontakta regionchef Jesper Ridde, jesper.ridde@kamux.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kamux

 

Logo

Butikschef till Kamux – Jönköping

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!