Bykoordinator

Vi söker bykoordinator till Företagsbyn Österbotten i Vasa till läsåret  2021-2022! 

Ekonomi och Ungdom TATs Företagsby är en lärandehelhet om arbetsliv, ekonomi och företagsamhet för sjätte- och niondeklassister i grundskolan. Företagsbyn som belönats som världens bästa utbildningsinnovation verkar nationellt på nio områden och kommer i kontakt med cirka 90 000 elever över hela Finland varje läsår. Företagsbyn samverkar med städer, kommuner, företag, läroanstalter och andra aktörer. 

 

En mångsidig och imponerande ny arbetsbild med barn och unga 

När TATs verksamhet expanderar letar vi efter en bykoordinator för vårt team för en visstidsanställning i Företagsbyn Österbotten i Vasa. 

Arbetsuppgifterna för bykoordinatorn innehåller både handledning för barn och unga samt arbete i Företagsbyns vardag, till exempel att lägga beställningar, uppdatera material och dessutom arbete angående Företagsby-dagarnas koordinering. I arbetet ingår också presentation av verksamheten för besökande grupper, samt utbildning av handledare. Du jobbar på både finska och svenska. Arbetet kan innehålla vikarierande för sin förman till exempel i förmansarbetet av ansvariga handledare. 

Du får arbeta som en del av det trevliga gänget i Företagsbyn, där du trivs med ett meningsfullt arbete. Arbetet utförs i en innovativ lärandemiljö där varje dag är annorlunda. 

Jämlikhet och likabehandling är kärnan i vår verksamhet och personalpolitik. Vi vill uppmuntra arbetssökande från olika bakgrunder att söka våra jobb. 

 
Anställning 

Anställingen börjar så fort vi hittar den lämpliga personen. Det är en visstidsanställning tills 31.5.2022, och arbetet kan göras på heltid, eller deltid 80%. Arbetstiden är främst mellan 8-16. Du arbetar som en del av teamet i din by, tillsammans med en regionchef, regionkoordinator och de ansvariga handledarna. Din chef är regionkoordinatorn.  

Lönen betalas enligt avtalet. Förmåner enligt praktiken. Observera att de som arbetar med barn (under 18 år) måste presentera ett juridiskt utdrag ur straffregistret innan de accepterar uppdraget. 

För mer information: Regionkoordinator Jenni Haapala, jenni.haapala@tat.fi / +358 50 573 4131 

Första ansökningsdatum:
Typ av anställning: Visstidsanställning

Vem vi letar efter

För att arbetet ska bli framgångsrikt krävs följande:

  • Du har lämplig utbildning för jobbet
  • Eller tidigare erfarenhet av ett liknande jobb
  • Du har ett aktivt arbetssätt och du trivs med ett månsidigt jobb
  • Du är flytande i muntlig och skriftlig kommunikation på svenska språket
  • Framträdande går naturligt för dig
  • Du är tvåspråkig (finska och svenska)

Ekonomi och Ungdom TAT

Ekonomi och ungdom TAT är en riksomfattande påverkare. Vårt syfte är att varje ungdom blir inspirerad av arbetslivet, lär sig hantera sin ekonomi och vill fungera som en företagsam medlem av samhället. Vi utvecklar ungdomarnas ekonomi-, arbetslivs- och företagarkompetens tillsammans med skolor, universitet, företag, kommuner och stiftelser.

E-post: rekry@tat.fi
Plats: Renstigen 1, Vaasa

Adress på kartan

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!