C++-kehittäjä

Haemme Tampereelle

C++-kehittäjää (Software Engineer)

Työssä pääset kehittämään monipuolisesti hajautettuja reaaliaikaisia tilannekuvajärjestelmiä. Tuotteillemme ominaista on, että niiden tulee toimia luotettavasti ja reaaliaikaisesti.

Tässä tehtävässä tarvitset ennen kaikkea C++-osaamista sekä kokemusta Linuxista ohjelmistokehityksessä. Olemme kuitenkin avoimia monenlaiselle taustalle: jos olet urasi alkuvaiheissa, pystymme tarjoamaan hyvän perehdytyksen ja osaavien kollegoiden tuen työhösi. Jos taas olet jo kerännyt näyttöjä ohjelmistoalalta, pystymme tarjoamaan monipuolisia ja haastavia tehtäviä ohjelmistokehityksen lisäksi myös esimerkiksi arkkitehtuurisuunnittelun tai projektinhallinnan puolelta. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut työskentelemään pitkäjänteisten ja monipuolisten puolustusteollisuuden ohjelmistokehitystehtävien parissa.

Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on osaamisia joistakin seuraavista:

  • Käyttöliittymätekniikat - erityisesti Qt
  • Muut ohjelmointikielet esim. Python
  • CORBA tai DDS ja järjestelmäintegraatio
  • PostgreSQL

 

Pääset toimimaan pienessä työporukassa osana kansainvälistä yhtiötä. Työntekijöiden vaihtuvuus toimistollamme on pieni ja yhteishenki on hyvä. Tarjoamme osaamisestasi ja sitoutumisestasi kilpailukykyisen palkan.

 

Jos haluat keskustella tehtävästä, yrityksestä tai hakemisesta tarkemmin, voit olla yhteydessä rekrykumppaniimme Eezy Personnelin Ulla Kauppiin, ulla.kauppi@eezy.fi tai 0504661062. Jos haluat kysyä tarkentavia teknisiä kysymyksiä, niin CTO Teemu Nieminen on myös tavoitettavissa puhelimitse (puh. 020 779 0182)  22.9. klo 13:00-14:00.

Tehtävään voit lähettää CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/c%2B%2B-kehittaja/DaEaoD viimeistään 26.9.2021. Aloitamme keskustelut jo hakuaikana. Toivottu aloitus tehtävässä on syksyn aikana. Työsuhteen edellytyksenä on hyväksytty perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ATLAS ELEKTRONIK Finland

ATLAS ELEKTRONIK Finland Oy on vuonna 2009 perustettu teknologiayritys, joka on osa saksalaista runsaan 2000 hengen ATLAS ELEKTRONIK -konsernia. Olemme maailman johtavia yhtiöitä merellisen puolustus-ja johtamisteknologian alalla. Toimitamme mm. merenkulku- ja johtamisjärjestelmiä sekä elinjakson tukipalveluita suomalaisille ja ulkomaisille asiakkaillemme. Toimipisteemme ovat Espoossa ja Tampereella.

Sijainti: Hatanpään valtatie 24, 33100 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!