vakituinen

C-kortillinen kuljettaja Imupalvelutehtäviin PK-seudulle (2 paikkaa)

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme asiakasyrityksemme Imumestarit Oy:n palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle

C-KORTIN OMAAVIA KULJETTAJIA (2) IMUPALVELUTEHTÄVIIN

Imumestarit Oy on oman alansa raudanluja ammattilainen erilaisissa imupalvelutehtävissä. Palveluihin kuuluu muun muassa viemäreiden avaus-, kuvaus- ja huuhtelupalvelut sekä erilaiset kaivojen tyhjennykset ja suurtehoimuroinnit. Toiminnan edelleen kasvaessa ja kehittyessä asiakkaan joukossa on paikka kahdelle (2) uudelle tekijälle.

 

Palkattavan henkilön työnkuva on monipuolinen ja sisältöä sekä tehtäviä on mahdollistaa kehittää ja syventää oman osaamisesi mukaan. Varikko sijaitsee Helsingissä, Malmilla ja työkohteet ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella ja Uudenmaan alueella.

Edellytämme hakijalta asennetta työntekoon ja vastuuta huolehtia päivisin omasta kalustostaan. Työssä tarvitset C-kortin lisäksi kuorma-auton ammattipätevyyttä.

Haemme työhön sinua, ahkeraa, työt huolellisesti tekevää ja itse oivaltavaa työntekijää. Vaikka arvostamme alan koulutusta ja työkokemusta, on meille papereita ja todistuksia tärkeämpää, että sinulla on C-kortti taskussa, pilke silmä kulmassa ja asenne timanttia. 

Tarjoamme itsenäisen ja liikkuvan päivätyön, joka tehdään alan parhaimmistoon kuuluvalla kalustolla. Vaikka työkohteet tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti, meillä et milloinkaan ole yksin. Työssäsi sinua tukevat kollegat sekä työntekijöiden hyvinvoinnista aidosti välittävä työnjohto. Voimme aidosti kertoa asiakkaamme Imumestarit Oy:n sanoin, että olemme alan paras työpaikka! Pääset aloittaamaan työt vaikka heti tai sopimuksen mukaan.

Vastuullisesta työstä maksetaan alan parasta palkkatasoa, joten varmasti saat omaa osaamistasi vastaavan palkan. Hyvän palkan ja A-luokan kaluston lisäksi työnantaja huolehtii, että käytössäsi on kunnolliset välineet ja työvarusteet. 

Täytä hakemus kesän helteistä huolimatta ja liitä mukaan muutama sana työkokemuksestasi. Voit myös lähettää hakemuksen tehokkaan nopeasti suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäen sähköpostiin, hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Hannele vastaa tarvittaessa lisäkysymyksiin. Mikäli asut millä vaan paikkakunnalla, pääset helposti ja nopeasti haastatteluun paikkakunnan esihenkilön luokse. Odotamme Sinua!

Työpaikasta lyhyesti

  • C-kortillinen kuljettaja Imupalvelutehtäviin PK-seudulle (2 paikkaa), vakituinen
  • Imumestarit Oy
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • C-KORTTI

Imumestarit Oy

IMUMESTARIT OY PALVELEE PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Viemärin avaus on yleensä akuutti toimenpide, joka vaatii ripeyttä ja ammattitaitoa. Hoidamme viemäreiden avauksetkaivojen tyhjennyksetviemäreiden kuvaukset sekä suurtehoimuroinnit Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vastaamme tarjouspyyntöihin tehokkaasti ja hoidamme jokaisen kohteen huolellisesti, jälkien siivoamista unohtamatta. Tulemme paikan päälle ennen tarjouksen tekemistä, jolloin saat tarkan kuvan kustannuksista, eikä ikäviä hintayllätyksiä pääse syntymään. Meiltä saat viemäreiden avausten lisäksi myös kaivojen tyhjennykset, suurtehoimuroinnit, höyrysulatukset työmaille ja toimitamme myös erilaiset vaihtolavat tarpeiden mukaan.

Toiminta-aluettamme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähiseudut.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!