vakituinen

C-Kuljettajia Imupalvelutehtäviin Pirkanmaalle

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen C-KULJETTAJIA PIRKANMAALLE

Asiakkaamme Uudenmaan Imupalvelu Oy on vuonna 1980 perustettu pneumaattiseen eli ilmalla tapahtuvaan materiaalin siirtoon erikoistunut yritys, joka laajentui vuonna 2021 Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaan alueelle. Palvelua tarjotaan tarvittaessa koko Suomen alueella alan asiantuntijoiden avulla aina suurtehoimuroinnista soran puhallukseen.

Asiakkaamme hakee vakituiseen työsuhteeseen C-KULJETTAJIA IMUPALVELUTEHTÄVIIN Pirkanmaalle (2 paikkaa). Varikot sijaitsevat Pirkanmaan alueella Toijalassa/Akaalla. 

Edellytämme hakijalta ensisijaisesti asennetta työntekoon ja vastuuta huolehtia päivisin omasta kalustostaan. Tarvitset vähintään C-korttia, jotta voit liikutella imuautoa kohteisiin. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esimerkiksi rakennusalasta, maanrakennusalasta tai maansiirtotehtävistä. Lapio pysyy tarvittaessa kädessä ja sinulla hyvä fysiikka, koska töitä tehdään ulkona 8 tuntia kelistä riippumatta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä ja hyvän johtamisen. Saat myös vastuullisesta työstä kunnon korvauksen ja lisät tehtävän tason mukaan. Alkupalkkaus 13.00 eur/h + apumieslisä 3.00 eur/h + kuljettajalisä 7.00 eur/h.

Etkä palele vesikeleillä, sillä kunnolliset työvarusteet kuuluvat etuihisi.

Täytä hakemus ja liitä mukaan CV. Voit myös lähettää hakemuksen tehokkaan nopeasti suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäen sähköpostiin, hannele.konnomaki@valtagroup.fi, Hannele vastaa tarvittaessa lisäkysymyksiin. Mikäli asut millä vaan paikkakunnalla, pääset helposti ja nopeasti haastatteluun paikkakunnan esihenkilön luokse.

Työpaikasta lyhyesti

  • C-Kuljettajia Imupalvelutehtäviin Pirkanmaalle , vakituinen
  • ValtaGroup
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!