Cabin Crew 2024

Haemme sekä uusia että kokeneita MATKUSTAMOHENKILÖKUNNAN JÄSENIÄ Norran vuoden 2024 kursseille. Onko erinomainen asiakaspalvelu sinulle sydämen asia ja etsitkö haasteita ilmailun parista? Jos haluat työskennellä ilmailualan nuorekkaimmassa yrityksessä mahtavien työkavereiden seurassa, tämä voi olla sinun tilaisuutesi! 

Matkustamohenkilökunnan työ on vaativa palveluammatti, jossa lentoemäntä tai stuertti on vastuussa paitsi lentomatkustajien ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta myös heidän turvallisuudestaan matkan aikana. Matkustamohenkilökunnan työ on vaihtelevaa vuorotyötä. Lentoja ja työvuoroja on kaikkina vuorokauden aikoina, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. 

Mitä odotamme sinulta? 

 • Vähintään 20 vuoden ikää 

 • 157–180 cm pituutta (pituus tarkistusmitataan)

 • Nuhteeton tausta

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

 • Vähintään 50 metrin uimataitoa 

 • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä (vähintään vuosi)

 • Ylioppilastutkintoa tai muu toisen asteen tutkinto 

 • Valmiuksia työskennellä epäsäännöllisessä vuorotyössä 

 • Normaalia näköä ja kuuloa 

 • Hyvää terveydentilaa 

 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta 

 • Sinulla ei ole näkyviä tatuointeja, lävistyksiä tai hammaskoruja 

 • Pystyt sitoutumaan Norran arvoihin, jotka ovat vastuullisuus, kunnioitus ja innostus 

 
Koulutamme kaikki valitut henkilöt matkustamotyöntekijän ammattiin omalla viiden viikon pituisella Cabin Crew -kurssillamme. Kurssilla opitaan työssä vaadittavat turvallisuus-, ensiapu- ja palvelutaidot. Mikäli sinulla on voimassa oleva Cabin Crew Attestation, on kurssin pituus noin kolme viikkoa. Kurssin jälkeen osaaminen varmistetaan tarkastuslennoilla. Työsuhteen syntyminen edellyttää kurssin ja tarkastuslentojen läpäisemistä hyväksytysti. Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Ennen kuin valittu henkilö voi osallistua kurssille, tulee hänen toimittaa terveydentilastaan ilmailulainsäädännön mukainen ilmailuviranomaisen myöntämä todistus (Cabin Crew Medical Attestation), jonka hän sitoutuu hankkimaan omalla kustannuksellaan. Huomaathan, että mm. seuraavat sairaudet ovat este Cabin Crew Medical Attestationin saamiselle: vakava migreeni, epilepsia, diabetes, sydän- ja verisuonitaudit sekä neurologiset ja psyykkiset sairaudet. Tarkat tiedot matkustamotyöntekijöiltä vaadittavasta terveydentilasta löydät Traficomin sivuilta. Saat lisätietoja todistuksen hankkimisesta hakuprosessin edetessä. Ennen koulutuksen alkamista jokaisen tulee käydä lisäksi työnantajan kustantamassa työhöntulotarkastuksessa, johon sisältyy huumeseula. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla voimassa myös vaadittavat rokotukset (A- ja B-hepatiitti, MPR ja tetanus).

Jos sinulla on voimassa olevat Cabin Crew Attestation ja/tai Cabin Crew Medical Attestation, liitäthän ne hakemukseen.

Kaikille valituille henkilöille teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu perusmuotoinen turvallisuusselvitys, sillä työskentely ilma-aluksessa ja lentoaseman turvavalvotulla alueella edellyttää hakijalta nuhteetonta taustaa. Suojelupoliisi selvittää valitun henkilön taustan laissa määriteltyjen tietolähteiden ja huolellisen kokonaisharkinnan perusteella. Suurimmassa osassa selvityksistä ei ole huomautettavaa, mutta jos selvityksessä tulee esiin jotakin tehtävän kannalta merkittävää, Suojelupoliisi antaa työnantajalle kirjallisen ilmoituksen. Tehtävän kannalta merkittäviä asioita voivat olla vakavien rikosten lisäksi esim. toistuvat maksuhäiriöt tai ajoneuvon kuljettaminen päihtyneenä. Poikkeamat selvityksessä voivat johtaa kurssipaikan peruuttamiseen tai työsuhteen purkamiseen.

Seuraava kurssi käynnistyy tämän hetken arvion mukaan syksyllä 2024. Tulevien kurssien työsuhdemuoto varmistuu kurssikohtaisesti lähempänä kurssin alkua. Työsuhteen syntyminen edellyttää kurssin läpäisemistä hyväksytysti. 

Lisätietoja hausta voit kysyä osoitteesta rekry@flynorra.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Hakuaika alkaa:

Nordic Regional Airlines Oy

Nordic Regional Airlines, eli Norra, on suomalainen lentoyhtiö. Norran ydintehtävä on tuottaa turvallista, korkealuokkaista ja laadukasta alueellista lentotoimintaa muille lentoyhtiöille ketterästi, ekologisesti ja kustannustehokkaasti. Norra on Finnairin suosima kumppani ja operoi merkittävää osaa Finnairin kotimaan ja Euroopan liikenteestä.

Meillä Norralla työskentelee lähes 700 ilmailun ammattilaista matkustamohenkilökunnasta lentäjiin ja toimistotyöntekijöistä miehistöautonkuljettajiin. Työyhteisömme tunnetaan nuorekkuudesta, rentoudesta ja hyvästä ilmapiiristä. Työskentelytapamme kiteytyvät yrityksemme kolmessa arvossa: vastuullisuus, kunnioitus ja innostus. Norran pääkonttori ja operatiivinen keskus sijaitsee Helsinki-Vantaalla ja palkkahallinto sekä osa taloushallinnosta Seinäjoella.

Moderniin laivastoomme kuuluu 24 lentokonetta, joista 12 on erinomaisesti lyhyempiin välimatkoihin ja pohjoiseen ilmastoon sopivia ATR-potkuriturbiinikoneita ja 12 hieman pidempiin välimatkoihin ja Euroopan liikenteeseen mainiosti soveltuvia Embraer E190 -suihkukoneita.

Yhtiön omistavat Finnair Oyj (40%) ja Danish Air Transport DAT (60%).

Sähköposti: rekry@flynorra.com
Sijainti: Tietotie 9, 01530 Vantaa
Logo

Cabin Crew 2024

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!