Category Development and Trade Marketing Manager

Vastaat työssäsi kokonaisvaltaisesta tuoteryhmähallinnan kehittämisestä yhdessä myynnin, markkinoinnin ja asiakkaiden kanssa tuoteryhmän kasvun aikaansaamiseksi. Analysoit myyntilukuja, laadit portfolioanalyysejä, analysoit markkinadataa ja teet suosituksia valikoiman, tilan ja jakelupisteiden määrän optimointiin sekä kaupallisiin toimenpiteisiin. Koordinoit asiakkaiden kanssa tuoteryhmä- ja tilanhallintaprojekteja ja tuet vahvasti kaupallisia kumppaneitamme esim. myymäläkampanjoinnissa.

Suunnittelet, toteutat ja analysoit kaupan promootiomalleja ja esillelaittoratkaisuja yhdessä brändivastaavien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös yrityksen budjetoinnin ja kvartaaliraportoinnin tukeminen markkinaymmärryksen näkökulmasta.

Sinulla on tehtävään sopivaa työkokemusta sekä koulutustausta, joka antaa sinulle valmiudet tarkastella analyyttisesti markkinadataa. Teet tiivistä kansainvälistä yhteistyötä Eckes-Granini-konsernin sisällä ja haluamme, että työskentelet sujuvasti myös englanniksi. Raportoit suoraan kaupalliselle johtajalle.

Olet oma-aloitteinen, rohkea ja yhteistyökykyinen ja osaat haastaa nykyisiä normejamme rakentavalla tavalla. Olet sosiaalisesti taitava ja kykenet verkostoitumaan luontevasti niin organisaatiomme sisällä kuin asiakkaissammekin. Tuo osaamisesi meille ja pääset samalla osaksi kehittyvää työyhteisöä ja saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti puh. 050 406 5944. Henrin tavoitat parhaiten maanantaina 22.11. klo 12–17 välisenä aikana.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 5.12.2021 mennessä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Eckes-Granini Finland Oy Ab

Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotteet ovat vuosikymmenten varrella tulleet tutuiksi usealle sukupolvelle ja ovat luonnollinen osa suomalaisten arkea. Marli- ja Mehukatti-tuotemerkkien alla on jatkuvasti tuotu markkinoille uudenlaisia juomia, ja joistakin niistä on muodostunut jo suorastaan klassikoita. Myös God Morgon -täysmehut ovat osa Eckes-Graninin tuotevalikoimaa. Jokaisella meistä on mehujen joukossa omat suosikkituotteemme ja monet niistä tuovat mieleen mukavan nostalgisia muistoja.  

Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoimintakonsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin juomatehdas sekä muut liiketoiminnot sijaitsevat Turussa. Tavoitteemme on olla Suomen vastuullisin mehutalo. www.eckes-granini.fi/yritys/vastuullisuus

Sijainti: Turku
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!