Client Manager

Haemme Sanoman B2B Sales -yksikköön markkinointia laaja-alaisesti ymmärtävää Client Manageria.

 

Autat asiakkaitamme saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa näkemyksellisellä ratkaisumyynnillä Sanoman kaikkia kanavia ja palveluja hyödyntäen. Kasvatat ja kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

 

Clien Managerin roolissa vastaat Sanoman mediatuotteiden ja palveluiden kaupallistamisesta ja kumppanuuden rakentamisesta sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa. Kehität johtamasi asiantuntijatiimin tekemistä, ylläpidät ilmapiiriä ja energiaa ja edistät yhteistyötä muiden tiimien ja osastojen kanssa. Rooliisi kuuluu myynnin toimintatapojen jatkuva parantaminen ja oman osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen.

 

Työkokemus B2B-myynnin ja -markkinoinnin tehtävistä on edellytys tehtävässä menestymiseen ja sinulla on vahva ymmärrys markkinoinnin roolista liiketoiminnan kasvattajana. Omaat kykyä ideoida uusia ratkaisuja ja digitaalisten markkinoinnin mahdollisuudet ovat sinulle tuttuja. Nautit esiintymisestä ja innostat muita. Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Haluat oppia uutta joka päivä.

 

Työpäiväsi koostuu mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteet parhaalla mahdollisella tavalla. Onnistumisen työkaluina sinulla on käytössäsi markkinoiden parhaat mediatuotteet ja markkinoinnin palvelut sekä innostavat työtoverit. Suomen suurimpana mediayhtiönä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Helsingin keskustassa Sanomatalossa, mutta työskentelemme hybridinä. Tule työskentelemään mediatoimialan huipulla osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiämme!

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Ilkka Antikainen, puh. 0405093593.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!