Cloud Architect

Me Loihde Analyticsilla teemme datasta arvokasta tuomalla alansa parhaat ihmisaivot sinne, missä teknologian kyvykkyys loppuu. Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä datan avulla. Tuemme asiakkaitamme dataohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä ja autamme heitä hyödyntämään datan mahdollisuuksia. 

Haemme tiimiimme Cloud Architect -rooliin asiantuntijaa! Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän pilvipalveluiden parissa, jossa pääset ideoimaan ja ottamaan haltuun tulevaisuuden teknologioita sekä toimintapoja.

Odotamme hakijalta seuraavaa osaamista:

 • Vahvaa kokemusta pilvialustojen hyödyntämisestä (Azure, AWS tai Google Cloud)
 • Vahvaa käytännön kokemusta Data Platform / Analytical Platform- alueen toteutusprojekteista
 • Osaamista datan käsittelystä ja dataputkien rakentamisesta (modernit ETL/ELT-välineet ja esim. ohjelmointikielet Python, R tai Java)
 • Suomen kieli

Lisäksi eduksesi ovat:

 • Tietoturvan ja käyttäjänhallinnan ymmärrystä sekä muuta ympäristön ammattimaiseen hallinnointiin liittyvää osaamista
 • Ymmärrystä DevOps-kehittämismallista

Älä huoli, jos kaikki edellä mainittu ei ole vielä hallussa. Meillä panostetaan huolelliseen perehdytykseen sekä saat mahtavan tiimin rinnallesi asiakastyöhön siirtyessäsi. Kun olet yksi meistä, koulutuspolkumme tarjoavat mahdollisuuden laajentaa osaamistasi haluamaasi urapolkua kohti!

Mitä me tarjoamme sinulle

Meillä nautitaan niin keskisuuren yrityksen joustavuudesta ja ketteryydestä kuin myös laajoista työsuhde-eduista ja työterveyspalveluista. Loihteella avoimuus ja luottamus antavat erinomaisen pohjan työn, perheen ja vapaa-ajan tasapainottamiselle – jokaiselle parhaiten sopivalla tavalla. Pääset myös hyödyntämään kokemustasi monipuolisesti, koska toimimme teknologia riippumattomasti huippuosaavissa tiimeissä.

Muita työsuhde-etuja:

 • Lounas-ja virkistysetu
 • Joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet
 • Kattavat työterveyspalvelut ja sairaskuluvakuutus 
 • Monipuoliset henkilöstöjuhlat ja tiimitapahtumat
 • Työmatkaetu

Jäikö mieleen kysymyksiä?

Loihteeseen ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Teemu Jaakolaan puh. 040 8422 895.

Hakuaika alkaa:

Loihde Analytics

Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten organisaatioiden dataohjautuvuuden kehittämisestä. Palvelumme kattavat datan hyödyntämisen koko prosessin datalähteistä tietovarastointiin, raportointiin ja analytiikkaan. Luomme oivaltavia palveluja ja innovoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja. Haastamme asiakkaitamme rohkeampiin ratkaisuihin ja tuemme muutoksessa.

Loihde Analyticsilla työskentelee 140 datan hyödyntämisen asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Lappeenrannassa ja Oulussa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 15,1 M€. Olemme osa digitaalisen kehittämisen ja turvapalvelujen Loihde-konsernia.

Älä jää miettimään mitä kaikkea voisit olla, vaan tule mukaan toteuttamaan kiinnostavia asiakasprojekteja ja itseäsi!

Puhelin: 040 842 2895
Sähköposti: teemu.jaakola@loihde.com
Sijainti: Espoo, Lappeenranta, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!