Cloud Developer / Cloud Engineer (Azure)

Haemme Cor Groupin ICT:n integraatiopalveluihin pilviasiantuntijaa Azure-kehittämiseen! Olemme rakentamassa uutta toimintamallia integraatiokehittämiselle ja käyttöönottamassa uutta teknologiaa, ja tähän muutokseen tarvitsemme sinua.  

Jatkahan lukemista, jos  

 • sinulla on osaamista Azure- tai muiden pilvipalveluiden kehittämisestä, 

 • sinulla on vankkaa kokemusta ohjelmistokehittämisestä sekä 

 • viihdyt nopeasti kasvavan monialakonsernin vauhdikkaassa ja muuttuvassa ympäristössä.  

 

Mistä Cloud Developerimme vastaa? 

ICT-organisaatiomme on osa konsernimme asiantuntijakeskusta, joka tukee noin 130 ammattilaisen voimin konserniyhtiöitämme erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Ohjelmistokehittäjänä olet osa ICT-organisaatiomme integraatiopalveluiden ohjelmistokehitystiimiä. Pääset osallistumaan ja antamaan oman panoksesi tiimin tavoitteisiin ja tehtäviin. 

Pilviasiantuntijana pääset mukaan uusimpiin kehityshankkeisiin. Tuot näkemystäsi ja osaamistasi eri palvelujen ja järjestelmien integraatioihin, jotta niiden toteutus saadaan onnistuneesti maaliin pilvialustalla. Seuraavassa muutama keskeinen speksi Cloud Developerin työnkuvasta. 

 • Suunnittelet ja kehität uusia sovellusintegraatio- ja pilviratkaisuja liiketoimintojen tarpeisiin. 

 • Osallistut ja vastaat nykyisten sovellusintegraatiopalveluiden ylläpidosta ja jatkokehittämisestä. 

 • Toimit yhteistyössä toimittajatahojen ja liiketoiminnan kanssa. Tavoitteesi on vastata liiketoiminnan asettamiin tarpeisiin ja vaatimuksiin sekä palvella loppuasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.  

 • Pääset yhdessä integraatioarkkitehdin kanssa suunnittelemaan arkkitehtuurisia ratkaisuja uusien pilvialustalle rakennettavien integraatioiden osalta. 

 

Mitä odotamme sinulta?  

Uudelta pilviasiantuntijaltamme toivomme erityisesti seuraavaa:   

 • Sinulla on jo osaamista pilvipalvelujen ja sovellusintegraatioiden toteuttamisesta sekä tuoreimmista pilviteknologioista. 

 • Erityisesti arvostamme osaamista Azure-pilvipalveluiden kehittämisestä – arvostamme myös sertifikaatteja, mutta ne eivät ole tehtävässä suoriutumisen kannalta välttämättömiä.  

 • Hallitset DevOps-perusteet (Docker, CI/CD, Terraform, Github jne.).   

 • Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja tahtoa tarttua sellaisiinkin haasteisiin, joita et ole aiemmin ratkonut.   

 • Sinulla on kykyä suunnitella arkkitehtuurisia ratkaisuja vuosiksi eteenpäin. 

 • Osaat toimia ja ohjata toimintaa monitoimittajaympäristössä useiden sidosryhmien parissa. 

 

Lisäksi seuraavista on hyötyä, mutta niiden hallitseminen ei ole välttämätöntä:  

 • Osaamista ohjelmistokehityksestä ja -teknologioista, mm. Python, GraphQL, Rest API, Node.js, SQL, MariaDB. 

 • Hyvät dokumentaatiotaidot. 

 • Kokemukset pari- ja ryhmätyöskentelystä ohjelmistokehityksen parissa. 

 

Mitä meillä on tarjolla? 

Tervetuloa pilviasiantuntijaksi Cor Groupille! Olemme Suomen neljänneksi suurin terveys- ja hyvinvointialan konserni. Yhtiöperheemme jäseniä ovat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Professio, Kuntokeskus Liikku ja Labquality. Kuulumme Suomen 250 suurimman yrityksen joukkoon ja työntekijöitä meillä on noin 4000. Olemme alusta lähtien uskaltaneet haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtineet, miten voisimme tehdä asioita paremmin tai järkevämmin.    

Olemme kasvava konserni, jossa arki on vauhdikasta. Sisäinen toimintaympäristömme on nopeasti muuttuva, joten myös työn haasteet ovat muuttuvia. Tämä tarjoaa jatkuvia osaamisen kehittämisen paikkoja arjessa. Meillä kaikkea ei tarvitsekaan osata valmiiksi – uskomme siihen, että uteliaisuus, sinnikkyys sekä kyky oppia ja omaksua ovat kaiken tekemisen keskiössä. Voimme luvata, että meillä et kohtaa tylsää päivää!   

Sinun toimipisteesi voi sijaita joko Oulussa tai Helsingissä – teemme töitä joka tapauksessa joustavasti hybridimallilla. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä kanssasi. Muiden työntekijöidemme tapaan saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut: muun muassa työsuhdepolkupyörän, ostoetuja sekä oman valintasi mukaisen, useiden satojen eurojen arvoisen henkilöstöetukorin, joka koostuu erilaisista etukomboista (mm. lounas-, kulttuuri- ja liikunta-, hierontaetu).  

 

Kuinka haen tehtävää ja saan lisätietoja?   

Tehtävää voit hakea näppärästi jättämällä linkin LinkedIn-profiiliisi (tai vaihtoehtoisesti CV:si) sekä vastaamalla muutamaan kysymykseen. Hakeminen on helppoa ja vie aikaa vain muutaman minuutin. Ilmoitathan mahdollisimman pian kiinnostuksestasi – jatkaisimme juttua kanssasi mielellämme heti kun mahdollista! Viimeinen hakupäivä on 26.3.  

Jäikö jokin vielä arveluttamaan? Ethän epäröi olla yhteyksissä! Lisätietoja tehtävästä antaa Team Lead Jukka Toivonen (0400 154 725), johon voit olla yhteyksissä matalallakin kynnyksellä. Hänet tavoitat varmimmin seuraavina ajankohtina:   

 • 16.3. klo 12.30-13.30  

 • 22.3. 12.30-13.30 

Haku alkaa ja päättyy

Cor Group

Cor Groupin tarina sai alkunsa vuonna 1988, kun neljä nuorta oululaista lääkäriopiskelijaa päättivät ruveta julkaisemaan erilaisia oppaita lääkäreiden työtä helpottamaan. He myivät pian suosittuihin oppaisiin mainostilaa ja rahoittivat näin kurssimatkansa. Oppaat osoittautuivat erittäin hyödyllisiksi lääkäreille ja niiden suosio vain kasvoi. Nopeasti yritystoiminta kasvoi tästä ulottuen myös muille liiketoiminta-alueille. 

Cor Groupin yrityksissä on alusta lähtien uskallettu haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtia, miten eri asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Se on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi toimia, ja tuonut usein selkeää kilpailuetua. Vastaava kriittisyys ja ennakkoluulottomuus on myös rohkaissut yrityksen omistajia kasvattamaan liiketoimintaansa silloinkin, kun muut ovat epäröineet. Riskejä on uskallettu ottaa, virheistä on pyritty oppimaan ja onnistumista iloitsemaan. Tänään konsernimme liikevaihto on noin 360 meur ja meillä työskentelee yli 4 000 asiantuntijaa.  

Logo

Cloud Developer / Cloud Engineer (Azure)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!