Cloud Engineer

Haluaisitko olla osana yhden Euroopan johtavan softatalon kasvutarinaa? Haluatko rakentaa modernia pilvi-infraa sovellukselle, joka on omalla kentällään markkinajohtaja?

Asiakasmäärämme kasvaessa, Netvisor -porukkamme etsii nyt uutta asiantuntijaa. Tiimimme tärkein tehtävä on varmistaa, että noin 180 000 asiakkaallemme tarjottujen sovellusten tekninen alusta on aina saatavilla ja toimii turvallisesti, suorituskykyisesti ja skaalautuvasti. Tiimimme tekeminen koostuu mm. IT-infran suorituskyvystä ja tietoturvasta huolehtimisesta, IT-infran ylläpitotehtävistä, migraatiotehtävistä sekä modernin pilvi-infran suunnittelusta ja rakentamisesta.

Seitsemän hengen asiantunteva tiimimme tekee töitä omistautuneesti, mutta pilke silmäkulmassa. Työllämme on merkittävä vaikutus suomalaisten PK-yritysten arkeen. Netvisorin kautta kulkee mm. miljoonia sähköisiä laskuja ja palkkalaskelmia vuosittain, joten toimintavarmuus nyt ja tulevaisuudessa on meille sydämen asia. Netvisor edistää asiakasyritystemme taloushallinnon digitalisaatiota ja automaatiota, ja sitä kautta edesautamme tuottavuutta, kasvua ja sen kautta koko yhteiskunnan hyvinvointia. 

Oletko sinä uusi työkaverimme?
Etsimme osaajaa, jolle AWS-pilviympäristöt ovat jo tuttuja useamman vuoden ajalta. Toivomme, että seuraavat teknologiat olisivat sinulle ainakin osittain tuttuja aikaisemmista tehtävistäsi:

  • IaC, Terraform
  • Kontit, Docker, Kubernetes
  • AWS Lambda, Amazon Cloudfront
  • Amazon RDS, PostgreSQL
  • Amazon ElastiCache, Redis

Lisäksi toivomme, että sinulla olisi perustason osaamista verkoista ja tietokannoista. Aiempi kokemus perinteisempien on-prem- ja Windows-palvelinympäristöjen parissa nähdään eduksi. 

Vaikka toiveemme ovatkin kattavat, sinun ei tarvitse vielä osata kaikkea; panostamme työntekijöidemme jatkuvaan kehittämiseen ja siksi toivommekin, että etsimämme henkilö on myös kiinnostunut kehittymään modernien pilviteknologioiden raudanlujaksi ammattilaiseksi. Tässä porukassa uuden oppiminen on taattua ja toivomme myös oppivamme jotain sinulta.

Ketä me olemme?
Me olemme Visma Solutions. Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia, joka on yksi Euroopan johtavista softataloista. Menestyvät tuotteemme eivät ole pelkkää sanahelinää, sillä olemme kasvaneet kannattavasti jo kolmen vuosikymmenen ajan - ja matka vain jatkuu. Tällä hetkellä porukassamme on reilut 320 asiantuntijaa, jotka työskentelevät viiden eri tuotteen parissa. Tutustu tuotteisiimme tästä

Keskitymme tyytyväisiin työntekijöihin, parhaaseen asiakaskokemukseen, moderniin teknologiaan ja vastuulliseen kasvuun. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo 10 peräkkäisenä vuotena ja vuonna 2021 saavutimme pronssisijan suurten yritysten kategoriassa. 

Me tiedämme, että muutos on jatkuvaa ja jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yrityksemme mukana. Monikansallisen konsernimme sisällä pystymme tarjoamaan mielenkiintoista osaamista sekä ainutlaatuisia urapolkuja. 

Tarjoamme Visma Solutionsilla viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut, joista kerromme sinulle mielellämme lisää. Upeat toimitilamme sijaitsevat Helsingissä (Pasila Tripla), Lappeenrannassa ja Lahdessa, mutta osa tekijöistämme on valinnut työskentelevänsä pysyvästi etätoimistolla. Toimimme ketterästi ja organisaatiomme on matala; meillä kaikkien ääni pääsee kuuluviin ja jokainen työntekijä on yksilö.
 
Lue lisää meistä osoitteessa: https://vismasolutions.com/rekry/

Miten haen?

Täytä yhteystietosi ja liitä mukaan CV:si oheisen linkin kautta. Kuulisimme myös mielellämme miksi olet kiinnostunut tehtävästä ja millainen on palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 6.12.2021. Näemme diversiteetin rikkautena, joten toivomme monipuolisesti hakemuksia eri taustaisilta hakijoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Kuikka, Infra Lead. Rikun tavoitat parhaiten joko sähköpostilla riku.kuikka(at)visma.com tai puhelimitse 0415051100.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 320 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki /Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!