CNC-koneistaja (Avoin haku, Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme avoimella haulla asiakkaallemme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Työ alkaa 6 kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen hyvälle tekijälle tarjotaan vaikituista paikkaa. Työ on päivätyötä, mutta vuorotyövalmius on hyvä olla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos työt mukavassa työyhteisössä maistuvat, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Sinulla on karttunut kokemusta CNC-koneistuksen parissa esimerkiksi noin 1-5 vuotta. Uusien asioiden oppiminen sujuu sinulta helposti, ja sinulla on halua kehittyä alallasi. Osaat lukea piirustuksia (ja käsitellä ehkä jopa 3D-malleja) ja toimia niiden mukaan itsenäisesti. Ohjelmointitaito katsotaan isona plussana (erilaiset CAM-ohjelmistot). Alan koulutus on edellytyksenä tehtävässä suoriutumisessa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Teknologiateollisuuden TES:iä paremman palkkauksen (sopimuspalkka: laita hakemukseen palkkatoiveesi). Saatavillasi on jatkuva tiimin tuki ja osaavat työkaverit. Osaavalle työntekijälle tarjotaan vakituista työpaikkaa vakavaraisessa yrityksessä 6 kk jälkeen työsuhteen alkamisesta.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5b, 1. krs
Logo

CNC-koneistaja (Avoin haku, Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!