Koneistaja vakituiseen työsuhteeseen Jouka Oy Ylöjärvi

Etsimme asiakasyrityksellemme Jouka Oy:lle Ylöjärvelle CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on kotimainen venttiilinvalmistaja Jouka Oy, jonka toiminta on alkanut jo vuonna 1957. Kaikki palloventtiilit suunnitellaan ja valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Ylöjärvellä noin 30 hengen voimin. Jouka Oy:n omat tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja laadukkuutensa ansiosta. Yritys huolehtii työntekijöistään ja työntekijät viihtyvät yrityksessä pitkään.

 

Haemme nyt CNC-koneistajaa työstökeskukselle. Tehtävässä työskennellään pääosin pystykaraisella työstökeskuksella ja myös toinen työstökeskus on yrityksellä käytössä, joten molempien keskusten (Quaser / Hwacheon Vesta) käyttäminen jatkossa tulisi hallita. Tuotantosarjat on melko pitkiä, jopa useita satoja kappaleita ja laatu tulee varmistaa sarjan alusta loppuun.

Tehtävään valitaan henkilö, jolla tulisi olla työkokemusta vastaavista tehtävistä muutama vuosi vähintään. Saat tehtävään talon perehdytyksen ja työskentelet aluksi toisen osaavan rinnalla. Tehtävä edellyttää Mastercam ohjelmointitaitoja. Tehtävässä työskennellään päivävuorossa,  edellytyksenä kuitenkin valmiudet tarvittaessa 2-vuoroon.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan suoran työsuhteen Jouka Oy:n palkansaajana ja palkkauksen kokemuksesi ja ammattitaitosi mukaan. Joukalla on hyvä maine ja siellä esimiehet ovat päivittäin läsnä, joten johtaminen on proaktiivista.

Rekrytointia hoitaa Valtagroupissa Hannele Könnömäki, hannele.konnomaki@valtagroup.fi, +35844 033 9993.

Ota yhteyttä ja kysy tarvittessa lisätietoja, mutta parhaiten pääset haussa eteenpäin täyttämällä hakemuksen ja otamme Sinuun yhteyttä. Jouka Oy on hyvä talo ja tiedämme, että tulet varmasti viihtymään tehtävässä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Mastercam ohjelmointitaito

Lisäksi eduksesi on:

  • Pystykaraisen työstökeskuksen käyttötaitoa

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!