CNC-koneistaja, Oulu

Etsimme oululaiselle asiakkaallemme CNC-KONEISTAJAA! Mikäli sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta koneistajan työstä ja työskentelytyylisi on oma-aloitteinen ja huolellinen, voit olla etsimämme henkilö!

Työstä tarkemmin:

Työtehtäväsi sisältää monipuoliset CNC-koneistustehtävät Fanuc- ja SCM-koneilla. Sinun ei välttämättä tarvitse omata osaamista ohjelmoinnista, mutta jonkin verran aiempaa kokemusta koneistajan tehtävistä tulisi olla. Pystyt vaihtamaan terät tarvittaessa, tunnistat ja havaitset mahdolliset virhetilanteet ja sinulla on tarkka ja huolellinen työskentelyote työssäsi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja alustavan arvion mukaan työtä on tarjolla minimissään muutama kuukausi. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa työssä suoraan asiakkaamme kirjoilla. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi ja CV:si tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi ja Marko Mertala puh. 050 364 9194, marko.mertala@career.fi

Haku alkaa ja päättyy

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.
 

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Puhelin: 0505471467
Sähköposti: sini.setala@career.fi
Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

CNC-koneistaja, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!