CNC-koneistaja, Pirkkala

Etsimme asiakkaallemme Pirkkalaan

CNC-KONEISTAJAA.

Pirkkalassa sijaitseva perheyritys valmistaa metallituotteista erilaisia komponentteja ja kappaleita laajan asiakaskunnan ja asiakassektorin tilausten mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu koneistustehtävien lisäksi terän vaihdot. Käytössäsi on Fanuc-ohjauksella toimiva kone ja työstettävä materiaali on alumiinia.

Voit olla joko alan ammatti- tai perustutkinnon suorittanut tai ammatillisen kokemuksesi kautta jo osaamista ja taitoja kartuttanut tekijä. Aikaisempi kokemus sekä asenne ja motivaatio työtä kohtaan sekä kädentaidot ratkaisevat enemmän kuin koulutustaustasi.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Tarjolla on vakituinen työ kilpailukykyisellä palkalla. Tämä työpaikka sopii hienosti myös työpaikanvaihtajalle, pystymme sopimaan kanssasi jopa ensi kesän lomista! Haemme sitoutunutta tekijää, josta saamme pitkäaikaisen vahvistuksen tiimiin.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen 2-vuorotyön, ma-pe 40/vk. Pääset työskentelemään hyvässä työporukassa ja yrityksessä, missä sinua ja työpanostasi arvostetaan. Työpaikalle on loistavat kulkuyhteydet.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!