CNC-koneistaja (Protohouse Finland Oy, Salo)

Protohouse on luotettava valinta prototyyppi-, muotoilu-, markkinointi- ja tuotekehitysmallienne tekijäksi. Palvelemme yrityksiä aina startupeista suuriin kansainvälisiin toimijoihin. Teemme parhaamme, että protoilukokemus on asiakkaillemme nopea, laadukas ja turvallinen. Olemme joulukuussa 2015 perustettu kokonaisvaltaiseen protoilupalveluun keskittyvä yritys. Olemme taustaltamme ex-Nokia/ ex-Microsoftin tuotekehityksen entinen protopaja, joka alkujaan viiden henkilön voimin on toiminut tuotekehityksen ja protoilun parissa yli 140 vuoden kokemuksella. Tällä hetkellä toimimme 8 henkilön voimin ja valmistamme protoja ja sarjoja kokoluokassa 1.5-10000 grammaa. Olemme saaneet auttaa jo yli 900 yritystä protoilu- ja sarjatarpeissa.

 

Tehtävänkuvaus

Haemme kokenutta ja monipuolista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Saloon. Töitä tehdään päivävuorossa liukuvalla työajalla pääsääntöisesti klo 8-16. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Jos olet kiinnostunut pitkäkestoisesta työsuhteesta mukavassa työporukassa ja mahdollisuudesta kehittää itseäsi, niin lue alta lisää!

 

Työnkuvaasi kuuluu:

-toimia 3-akselikoneistajana (pystykaraisija koneistuskeskus) ja vastaat omasta koneestasi

-itsenäisesti tuottaa koneistetuja tuotekehitys-, markkinointi- ja muotoilumalleja sekä koneen osia ja aihioita

-käyttää CAM-ohjelmointia (kiinnostus tai aikaisempi kokemus CAD:stä katsotaan eduksi)

-sinulla on 3D-mallien käsittelytaito ja teknisten piirustusten lukutaito

-hyvät viimeistely- ja jälkikäsittelytaidot (esim. käsinmaalaustaito)

-työssä ajetaan lyhyttä sarjaa 

 

Toivomme sinulta:

-työhön soveltuva koulutus (esim. koneistajan PT)

-vähintään viiden vuoden työkokemus CNC-koneistuksen parissa (Heidenhain, Fanuc, Siemens)

-koet olevasi oikealla alalla ja tunnet ammattiylpeyttä osaamisestasi

-haluat oppia uutta ja kehittyä ammatissasi

-mottonamme on, että meiltä ei lähde huonoja osia, joten terve kriittisyys työnjälkeen on tärkeää

-sinulla on hyvä paineensietokyky ja perushyvä fyysinen kunto

-haluat sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle Teknologiateollisuuden TES:iä paremman palkkauksen (sopimuspalkka). Olemme tietoisia työn haastavuudesta, joten olemme sitoutuneita perehdyttämään sinut työhön perinpohjaisesti. Saatavillasi on jatkuva tiimin tuki ja osaavat työkaverit. Lähtökohtaisesti fyysisesti kevyen työn, nykyaikaiset työtilat ja uusimmat koneet. Työpaikkamme on hyvin siisti ja poikkeaa tavallisista metallipajoista, koska teemme pelkkää kuiva-ajoa. Meillä ei siis ole leikkuunesteen katkua ilmassa. Työpaikka sijaitsee Salon IoT-campuksella (https://www.saloiotcampus.fi). Lupaamme sinulle, että Protohouse on ammatillisen kehittymisesi seuraava piste: meillä pääset oppimaan myös Master-CAM:ia ja 5-akselikonetta. 

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää CV sekä muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-16) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Protohouse Finland Oy

Sijainti: Joensuunkatu 7, Salo
Logo

CNC-koneistaja (Protohouse Finland Oy, Salo)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!