CNC-koneistaja (Rauma)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Raumalle. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta iltavuorovalmius on hyvä olla. Työ alkaa 6 kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen hyvälle tekijälle tarjotaan vaikituista paikkaa. Jos työt mukavassa työyhteisössä maistuvat, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Voit olla tuore alalle tulija tai enemmän kokemusta omaava konkari, mutta olet halukas oppimaan ja kehittymään. Sinulla on kone- ja metallialan koulutus tms. Eduksi katsotaan aiempi kokemus CNC-sorvauksesta ja -jyrsinnästä (Heidenhain ja Fanuc) sekä hyvästä piirustusten lukutaidosta. Hallitset myös vähintään ohjelmoinnin perusteet (yksi tai useampi CAD- ja/tai CAM-ohjelmisto). Uusien asioiden oppiminen sujuu sinulta helposti ja sinulla on halua kehittyä alallasi. Tartut toimeen oma-aloitteisesti ja sinulta sujuu työskentely itsenäisesti, mutta työhön toki perehdytetään ja saat aina tarvittaessa tukea ja mentorointia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (joona.maki@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-16) 044 075 1410. Hakuprosessista vastaa Joona Mäki.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 044 075 1410
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Rauma
Logo

CNC-koneistaja (Rauma)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!