CNC-koneistaja (Salo)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Saloon. Töiden alustava kesto on 6kk, jonka jälkeen hyvälle tekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos työt mukavassa työyhteisössä maistuvat, niin klikkaile oitis hakemukseen!

Toivomme sinulta

Sinulla on karttunut kokemusta CNC-koneistuksen parissa muutaman vuoden ajalta. Työ ei ole rutiinin omaista vaan tuotanto vaihtelee useiden eri asiakkaiden tilaustarpeiden mukaan. Osaat lukea piirustuksia ja toimia niiden mukaan itsenäisesti sekä omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot. Ohjelmointitaito ja alan koulutus katsotaan isona plussana. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. Hyvälle tekijälle tarjolla vakinainen työsuhde 6 kk jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin (09:00 - 10:00 ja 12:00 - 13:00) 0440751410. Hakuprosessista vastaa Joona Mäki.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Logo

CNC-koneistaja (Salo)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!