CNC-Koneistaja

Etsimme vakaalle ja hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme Tornioon CNC-Koneistajaa työskentelemään kone- ja metalliteollisuuteen!

Etsimämme CNC-koneistajana tulee työskentelemään kappaleiden koneistuksen parissa. Kuvien luku, ohjelmointi ja laadunvarmistus ovat olennainen osa työnkuvaa. Työt alkavat joulukuussa sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja töitä tehdään arkisin aamuvuorossa. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Toivomme sinulta aiempaa kokemust CNC-koneistuksesta. Odotamme hakijalta konepiirustusten lukutaitoa sekä osaamista mastercam/wincam ohjelmiston käytöstä. Toivomme, että haluat kehittää koneistustoimintojamme eteenpäin. Tässä työssä tarvitset joko sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat Jukka-Pekka Lukkarilalta +358 40 0355783 / jukka-pekka.lukkarila@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0400355783
Sijainti: Tornio

Logo

CNC-Koneistaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!