CNC-Koneistaja

Tampereelle koneistajaksi!

Etsimme nyt CNC-koneistajaa menestyvän asiakkaamme kasvavaan joukkoon Tampereelle. Tarjolla on erilaisia koneistustöitä kappaleenvaihdosta ja asetusten tekemisestä haastavampiin töihin. Töitä pääset tekemään moderneilla CNC-sorveilla, työstökeskuksilla sekä hammastus- ja hiontakoneilla. Haemme sekä uraansa aloittavaa koneistajan töistä kiinnostunutta tulevaa ammattilaista että toki myös kokenutta koneistajaa. Yritys investoi ja kehittää toimintaansa jatkuvasti, mikä mahdollistaa myös henkilöstölle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Työtä tehdään kahdessa (2) vuorossa ma - pe, viikonloput vapaat.

Tarjoamme Sinulle

  • erinomaisen tiimin tuen työllesi
  • kilpailukyisen palkan ammattitaidon ja kokemuksen mukaan
  • pitkäaikaisen, vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä
  • talon muut edut

Toivomme Sinulta

  • intoa oppia koneistajan työt, alan koulutusta tai kokemusta CNC-koneistajan työstä
  • halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Lähetä hakemuksesi suoraan sähköpostiin tai hakuportaalimme kautta. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköposti hannele.konnomaki@valtagroup.fi. 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu välittäjä. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen.

Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!