CNC - Koneistajia

Etsimme asiakkaillemme Tampereen seudulle

CNC- Koneistajia

Asiakasyritystemme työntekijätarpeiden kasvaessa, etsimme reippaita ja oma-aloiteisia koneistajia kone- ja metalliteollisuuteen.

Toivomme että sinulle on kertynyt aiempaa työkokemusta tuotannollisista tehtävistä ja olet valmis oppimaan uutta. Sinulla on työmotivaatio kohdallaan ja olet ahkera ja tunnollinen työntekijä, joka osaa työskennellä myös osana ryhmää. Koneistajan koulutus ja aikaisempi työkokemus metalliteollisuudesta on ehdoton plussa!

Tehtävät muovautuvat tekijän kokemuksen ja taitojen mukaan. Työtehtävinä on mm. kappaleenvaihtoa, laadun varmistusta ja mittausta. Vaativampiakin tehtäviä on tarjolla, kuten sorvausta ja jyrsintää, kuvien lukua ja ohjelmointia.

Rekrytoinnit toteutetaan yhdessä SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa. Etsimme henkilöitä suorarekrytointeina ja vuokratyösuhteina.

Kerro hakemuksessasi kokemuksestasi, kiinnostuksesta millaiseen työhön haluaisit työllistyä ja liitä mukaan CV:si. Kerro myös palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Tehtävään haet helposti "Hae tähän työpaikkaan" painikkeen kautta, ja löydä uusi tulevaisuuden työ!

Kontaktoimme kaikki hakijat

Tuliko kysyttävää? Vastaan niihin mielelläni sähköpostissani elisabeth.porkka@sol.fi

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-7030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Logo

CNC - Koneistajia

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!