CNC-sorvaaja, Tampere

Etsimme asiakkaallemme 

CNC-SORVAAJAA

Tampereelle Härmälään.

Yritys on oman alansa erikoisosaaja ja perheyritys, joka on kasvanut omalla erikoisalallaan merkittäväksi kansainväliseksi toimijaksi. Työturvallisuus ja -terveys, ammattitaitoinen henkilöstö sekä laatu ja toimitusvarmuus ovat tärkeimmät kulmakivet yrityksen toiminnassa.

Sinulta me toivomme aikaisempaa työkokemusta CNC-sorvauksesta, ohjauksesta että myös ohjelmoinnista. Käytössä on nykyaikaiset koneet sekä tuotantotilat. Työhön annetaan kattava perehdytys ja ammattitaitoisen tiimin tuki. 

Tärkeimmät ominaisuutesi osaamisen lisäksi ovat huolellisuus, joustavuus ja omatoimisuus. Hyvä asenne työtä kohtaan ja kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa kuuluvat myös vahvuuksiisi. 

Työaika on ma-pe 40h/vk, klo 7-15.30. Palkkaus on kokemuksesi mukaan ja on erittäin kilpailukykyinen! Työsuhde on koejan verran (6kk) määräaikainen, minkä jälkeen hyvälle ja sopivalle osaajalle on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Tarjoamme sinulle itsenäisen työn vakaassa ja hyvämaineisessa yrityksessä sekä lisäksi työsuhteen alusta lähtien sairaanhoitotasoisen työterveyden Mehiläisessä.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!