CNC-sorvaaja

Pronssin koneistaminen on oma taitolajinsa ja Sacometal Oy:n konepaja onkin tehtaan todellinen kivijalka. "Olemme valmistaneet yli 75 vuotta laakereita ja korkeiden laatuvaatimusten komponentteja pienille ja suurille asiakkaillemme. Yli 40 ammattilaista ja 30 konetta mahdollistavat kustannustehokkaat menetelmät projekteista sarjatöihin."

Etsimme asiakkaallemme Sacometal Oy:lle Pirkkalaan

CNC-SORVAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi käytät Fanuc-ohjattua jyrsintä, missä ohjelmat on tehty pääosin valmiiksi. Ohjelmointitaitoja (wincam) voidaan tarvita satunnaisesti, mutta tarvittaessa saa apua ohjelmoinnin kanssa. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta CNC-sorvaajan töistä, mittauskokemusta ja huolellisuutta pehmeän materiaalin käsittelyssä. Tulet työssäsi mitoittamaan työkalut, hoitamaan ajot ja säädöt. Huolellisuus ja tarkkuus ovat ehdottomasti tärkeimmät ominaisuutesi ammattitaitosi lisäksi. Koneilla työstetään niin isoja kuin pieniäkin sarjoja.

Työ on kokoaikanen 2-vuorotyö. Aamuvuoron 40 viikkotyötuntia tehdän ma-pe ja iltavuoron työtunnit tehdään ma-to aikana siten, että perjantai on tehty sisään.Tarjoamme sinulle CNC-sorvaajan töitä vahvat perinteet omaavasta pirkanmaalaisesta metallialan yrityksestä. Työtäsi arvostetaan ja sinua tuetaan ammattitaidon kartuttamisessa. Haemme työntekijää vakituiseen työsuhteeseen ja tarkoitus on saada pitkäaikainen tekijä, johon yritys on valmis sitoutumaan.

Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua!

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!