Communications Lead

Haemme Sanoma Learning Nordics -tiimiimme kansainvälisestä viestintätyöstä innostuvaa

Communications Leadia   

Olet vastuussa Nordic-alueen sisäisen viestinnän suunnittelusta liiketoiminnan tarpeiden mukaan sekä viestinnän kanavien ja tapahtumien kehittämisestä yhteistyössä tiimisi kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä Nordic HR-tiimin ja ylimmän johdon sekä Sanoma Learningin viestintätiimin kanssa. Sinulla on kyky inspiroivalla viestinnällä tukea liiketoimintaa ja organisaatiota niin muutoksessa kuin arjessakin.                                                                                                                                                                                 

Mitä toivomme sinulta?

Onnistuaksesi viestinnän kehittämisessä ja uudistamisessa olet utelias ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät verkostot. Olet idearikas ja aikaansaava kehittäjä, taitava kirjoittaja ja liiketoiminnasta aidosti kiinnostunut asiantuntija. Olet kokenut muutosviestinnässä, sinulla on visuaalista silmää ja osaat tukea brändiä sisäisessä toimintakulttuurin kehittämisessä. Tunnet viestinnän uusimmat vaikuttamisen keinot ja olet soveltanut niitä käytännössä.

Edellytämme sinulta erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on tehtävässä eduksi muttei välttämätöntä. Sinulla on osaamista ja kokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä, tiimin vetämisestä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on paineensietokykyä myös vaativiin tilanteisiin ja teet laadukasta lopputulosta aikataulupaineista huolimatta. Tehtävään kuuluu myös jonkin verran matkustamista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme kokonaisvaltaisen viestintäroolin mielenkiintoisessa, murrosvaiheessa olevassa konsernissa, missä pääset rakentamaan kanssamme oppimisen tulevaisuutta! Työ on vastuullista ja merkityksellistä työtä asiantuntijaorganisaatiossa. Meillä on työhön sitoutunut huipputiimi, jossa on todella hyvä tekemisen fiilis.  

Työntekijöillämme on mahdollisuudet kouluttautua, kehittyä ja onnistua omassa työssään. Kansainvälinen organisaatiomme tarjoaa monipuolisia yhteistyö- ja uramahdollisuuksia. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, kuten yksi ylimääräinen lomaviikko vuodessa sekä työsuhdepyöräetu. Teemme työtä joustavasti hybridityömallilla toimistollamme Ruoholahdessa sekä etänä. 

Jos haluat mukaan merkitykselliseen oppimisen maailmaan ja koet olevasi etsimämme Communications Lead, täytä hakemus palkkatoiveen kanssa 7.8. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat HR Director Nordics Kaisu Kiiskilältä puh. 0400 601572. Kaisun tavoitat parhaiten torstaina 30.6 klo 14-16.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Puhelinetu
  • Henkilökunta-alennukset Sanoman tuotteista
  • Työterveyshuolto
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Kerho- ja virkistystoiminta
  • Työsuhdepolkupyörä
  • Liikunta- ja kulttuurisetelit

Sanoma Pro

Sanoma Pro on Suomen suurin oppimateriaalikustantaja. Teemme innostavia ja pedagogisesti laadukkaita painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä palveluita, jotka auttavat lapsia ja nuoria saavuttamaan parhaat mahdolliset oppimisen tulokset. Leikillisen oppimisen kuluttajabrändi Oppi&ilo ja TutorHousen opetuspalvelut kuuluvat myös liiketoimintaamme. Meillä työskentelee noin 200 ammattilaista.

Olemme osa Sanoma-konsernin Learning-yritysryhmää, joka on oppimateriaalien ja oppimisen palveluiden edelläkävijä Euroopassa. Muodostamme yhdessä ruotsalaisen Sanoma Utbildning kanssa Sanoma Learningin Nordic-alueen, joka tekee yhteistyötä konserniin kuuluvan oppimisalustayhtiö itslearningin kanssa Pohjoismaissa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: hr@sanomapro.fi
Sijainti: Porkkalankatu 20 A, Helsinki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!