Permanent, fulltime / Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Content & Marketing Producer

Sanoma Media Finland, Uutis- ja featuremedia

Hae tähän työpaikkaan

Content & Marketing Producer

Haemme Sanoma Games & Services -yksikköön innokasta moniosaajaa. Toimimme pelien ja viihteen parissa ja päätuotteitamme ovat erilaiset sivustot, kuten Älypää.com, Liigapörssi.fi, Iltapulu.fi sekä Vauva.fi. Sinun tehtäväsi painottuvat erilaisiin sisältöihin sekä markkinoinnin ja laskutuksen tukitoimintoihin. Tehtävä on laaja ja pääset tutustumaan kattavasti eri osa-alueisiin mitä liiketoimintaan ja tuotekehitykseen sekä tuotteiden pyörittämiseen kuuluu. Jokainen päivä on erilainen, koska alamme kehittyy ja muuttuu jatkuvasti.

Hakemamme henkilö on reipas ja nopea oppimaan. Olet hyvin sisällä siinä mitä nuoriso tekee ja sinulla on vuosien osaaminen käytön myötä mediaan liittyvistä internetpalveluista. Median kuluttaminen on sinulle rakas harrastus ja tiedät mitä telkkarista katsotaan tai ketä Twitchissä ja Youtubessa tällä hetkellä seurataan. Sinun ei tarvitse olla seuratuin striimaaja tai TikTokkaaja, mutta osaat eri alustojen käytön ja tunnet hyvin mitä niillä tehdään ja millaisilla sisällöillä menestytään. Erilaiset ongelmat eivät aiheuta paniikkia ja hämmennystä, vaan taklaat ne onnistuneesti ja siirryt eteenpäin. Kaveriporukassasi katseet kääntyvät sinuun kun jonkun pitää soittaa pizzakuskille tai hoitaa joku yleisesti haastava asia. Olet rehellinen myös puutteistasi ja valmis oppimaan sekä kehittämään itseäsi. Joustava tiimipelaaja, joka uskaltaa myös tuoda oman mielipiteensä esiin.

Tarjoamme sinulle roolia, jossa voit kasvaa haluamaasi suuntaan. Osallistut laajasti yksikkömme päivittäisiin toimintoihin ja opetamme sinulle eri osa-alueet, jotta sinustakin tulee rautainen media-alan ammattilainen. Pääset tekemään asioita, joista koko Suomi puhuu, koska Sanoman tuotteet tavoittavat suurimman osan suomalaisista.

Tiimimme koostuu pitkän linjan ammattilaisista, jotka opettelevat koko ajan uutta. Yhteishenkemme on erinomainen ja kaikki saavat olla omia persooniaan. Kannustamme keskusteluun ja ideointiin, jolloin kenen tahansa hyvä idea voi päätyä koko kansan nähtäville. Sanoma on arvostettu ja perinteikäs työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet.

 Hyvän hakijan ominaisuuksia:

 • Kehityksen asenne. Ymmärrät, että työnteossa jatkuva kehitys ja trendien seuraaminen on tärkeää
 • Yleinen ymmärrys liiketoiminnan harjoittamisesta ja eri osa-alueista joko opintojen tai kokemuksen kautta
 • Markkinoinnin osaaminen plussaa
 • Kiinnostus mediaa ja sen uusia tuulia kohtaan. Striimaamiset, tubettamiset tai deepfaket ovat ihan peruskauraa
 • Et pelkää heittäytymistä, vaan voit vaikka itse ottaa striimin haltuun jos tähti on estynyt tulemaan paikalle
 • Kiinnostus videopelejä kohtaan on plussaa
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa Sanomatalossa. Teemme työtä sekä etänä, että paikanpäällä ja toivomme että kykenet työskentelemään pääasiassa paikanpäällä alkuvaiheessa.

 

 

Työpaikasta lyhyesti

 • Content & Marketing Producer, Permanent, fulltime
 • Sanoma Media Finland, Uutis- ja featuremedia, Töölönlahdenkatu 2, Helsinki
 • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

 • Tasokas työterveyshuolto
 • Henkilöstörahasto
 • Kuntosali Sanomatalossa
 • Lounasetu
 • Timanttinen tiimi
 • Lomamökit mm. Vierumäellä ja Rukalla
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, viinikerho, kulttuuritapahtumat jne.)
 • Rooli, jossa voit kasvaa

Oletko kiinnostunut paikasta? Positio täytetään heti kun sopiva kandidaatti löytyy, eli älä aikaile! Lisätiedustelut Thomas Arento (thomas@sanomagames.com)

Sanoma Media Finland, Uutis- ja featuremedia

Uutis- ja featuremedia pitää huolta yhteiskunnallisesti tärkeän journalismin siirtymisestä digimurroksen yli seuraaville sukupolville. Tarinamme alkoi Helsingin Sanomien edeltäjän, Päivälehden perustamisesta 1889. Tästä alkaen olemme tarjonneet tiedonvälitystä avoimen demokratian ja sivistyksen tueksi, ja samalla yhdistäneet suomalaisia antamalla yhteisiä puheenaiheita. 

Portfolioomme kuuluu Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa ja 13 pienempää paikallislehteä, Me Naiset, Urheilulehti, Tiede, Tiede Luonto, Glorian Ruoka ja Viini, Soppa 365,  Sanoma Games, Sport, Vauva, Meidän Perhe, HS Metro, HS Teema ja HS Kirjat. Tämä on Suomen suurin mediakokonaisuus käytöllä, tavoittavuudella ja euroillakin mitattuna.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!