Content Marketing Specialist

Haemme ketterää ja uteliasta markkinointi- ja sisältöspesialistia viemään Väreen brändiä eteenpäin. Pystyt ottamaan haltuun eri aihepiirien sisällöt, yksinkertaistamaan ja selkeyttämään niitä, kirjoittamaan tiedotteita, asiakaskirjeitä, ohjeita – mitä vain tarvitaan - ja tuottamaan mielenkiintoista sisältömarkkinointia sekä viestintäkampanjoita datalähtöisesti niin B2C- kuin B2B-kohderyhmille yhdessä markkinointitiimin kanssa. Mikään aihe ei ole sinulle vieras, vaan otat selvää ja rakennat tarinan tietojesi ja osaamisesi perusteella.

Tehtävässä olet mukana Väreen brändilähtöisen markkinointiviestinnän suunnittelussa, toteutuksessa ja kehittämisessä yhteistyössä muiden tiimiläistemme kanssa.
 

Tehtävään kuuluvat seuraavat vastuualueet:

- Sisältömarkkinointi, mm. sisällöntuotanto, sisältösuunnitelmat ja sisällöntuotannon prosessien hallinta,

- Tulosten analysointi ja sisältömarkkinoinnin jatkuva kehittäminen,

- Viestinnälliset tehtävät.
 

Millaista osaajaa etsimme:

- Sinulla on kokemusta modernista, tuloksellisesta sisältömarkkinoinnista, sisältöstrategioista ja sisällöntuotannosta.

- Ymmärrät kohderyhmälähtöistä viestintää ja markkinointia sekä niiden merkityksen liiketoiminnan tukemisessa. Sinulle tuttua on myös inbound-markkinointi ja SEO:n merkitys sisältömarkkinoinnissa.

- Olet osaava copywriter eli sinulla on kykyä tuottaa kiinnostavaa sekä virheetöntä suomen kieltä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

- Omaat toimintaympäristömme huomioiden riittävästi osaamista digitaalisesta markkinoinnista sekä analytiikasta osana sisältömarkkinointia.

- Eduksi tehtävässä on ymmärrys erilaisista mittareista ja analytiikasta, jotta voit seurata onnistumista ja kehittää toimintaa.

- Tietämys markkinointiautomaatiosta, sisältöjen ketjutuksesta ja automaatiotyökaluista sekä energia-alan tuntemus katsotaan eduksi.

 

Toivomme, että olet sujuva kirjallinen ja suullinen viestijä, jolla on taitoa ja rohkeutta löytää oikeat sanat ja ilmaisumuodot erilaisiin ja nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Odotamme, että sinulta löytyy jonkin verran kokemusta viestinnästä. On hyvä, jos markkinoinnin ja viestinnän työkalut ovat sinulle tuttuja, mutta kanssamme pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Arvostamme hyviä projektinhallintataitoja, priorisointikykyä ja taitoa hallita omaa ajankäyttöäsi, sillä teemme työtä jatkuvasti usein nopeallakin tahdilla muuttuvassa hyvin dynaamisessa ympäristössä.

Tehtävässä onnistut, kun olet luonteeltasi avoin ja rohkea, tartut omatoimisesti asioihin ja viet ne huolella loppuun saakka. Siedät myös hyvin painetta ja hektisyyttä ja ammennat siitä työhösi positiivista virettä. Sinulla on myös erinomaiset yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot, sillä pääset työskentelemään oman tiimin lisäksi todella monenlaisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme myös, että saamme hyödyntää idearikkauttasi kaupallisten tavoitteidemme tukemisessa. Arvomme vievät meitä eteenpäin arjessa, joten toivomme, että sinäkin olet asiakaslähtöinen, voitontahtoinen, vastuullinen ja jatkuvasti uudistava ja kehittyvä.

Olemme alustavasti ajatelleet, että tehtävän palkkaus olisi 3000–3400 € osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen.

Väreellä pääset osaksi dynaamista markkinoinnin ja viestinnän tiimiä, joka työskentelee pääsääntöisesti etänä, mutta päivittäin yhteydessä ollen rennolla mutta aikaansaavalla otteella. Yhteiset kohtaamiset läsnä ovat myös meille tärkeitä ja tapaammekin aina tilaisuuden tullen toimistoillamme Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa tai Tampereella. Käytössämme on monipuoliset työsuhde-edut niin perinteisistä liikunta- ja kulttuurieduista aina erilaisiin yhteisöllisyyttä tukeviin etuihin.

Jos olet innostunut markkinointiviestinnästä ja haluat olla mukana kehittämässä modernin sähkönmyyntiyhtiön väreilevää brändiä, lähetä hakemuksesi meille viimeistään 4.8.2024. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä mahdolliset työnäytteet. Ensimmäiset haastattelut toteutamme viikosta 33 alkaen.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 16.7.2024 saakka aina tiistaisin klo 13–16 välillä markkinointijohtaja Kaija Oksaselta, p. +358447003090 tai kaija.oksanen@vare.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Sähköposti: rekry@vare.fi
Logo

Content Marketing Specialist

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!