Kokenut Contentful-asiantuntija

Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, jotka tuottavat teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu noin 105 ohjelmistokehityksen ammattilaista, joilta löytyy intohimoa koodaamiseen.

Ennen kaikkea haluamme olla mukana tekemässä Suomen parhaita digitaalisia palveluita. Projektejamme ovat mm. Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) ja Eckerö Linen mobiilisovellukset, Liigan mobiilipalvelut ja Holiday Clubin & Woikosken verkkokaupat.

Etsimme tiimiimme ja uuteen projektiimme

Kokenutta Contentful -asiantuntijaa! 

Contentful -asiantuntijana pääset kehittämään moderneja CMS -ratkaisuja uusilla työkaluilla ammattitaitoisissa tiimeissä. Digital Experiencen projektit ja palvelut eroavat kovasti toisistaan sisällöltään, kokoluokaltaan, toimialaltaan, teknologialtaan sekä päämäärältään, joten ne mahdollistavat hyvin monipuoliset sekä vaihtelevat työtehtävät ja antavat mahdollisuuden oppia uutta.

Digiassa tehdään hyvin paljon muutakin kuin klassista sovelluskehitystä, joten tässä roolissa on mahdollisuus päästä näkemään ja kokemaan paljon. 

Vahvuuksistamme saat hyvän laajakuvan tutustumalla palveluihimme. Spektri on laaja.

Erityisesti etsimme nyt monipuolista ja kokenutta Contentful -asiantuntijaa, jolla on sovelluskehittäjän perustaitojen lisäksi kokemusta ja näyttöä laajojen CMS-järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja jatkuvasta kehittämisestä. 

Toivomme että sinulla on:

  • Vahva kokemus Contentfulista sekä muista CMS -teknologioista 
  • Näyttöjä vastuullasi olevista Contentful -toteutuksista, joita olet suunnitellut ja toteuttanut
  • Ymmärrystä ja kokemusta sisältömigraatioista
  • React ja TypeScript -teknologiat ovat sinulle tuttuja
  • Sinulla on ongelmanratkaisukykyä, tiimityötaitoja ja kokemusta työskentelystä ketterän kehityksen tiimissä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.


Arvostamme myös, jos sinulla on:

  • Suoritettuja pilvisertejä, erityisesti Azuresta
  • Sinulla on kokemusta backend -kehittämisestä Nodella
  • DevOps-osaamista

Tulevasta tiimistäsi

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Meillä kannustetaan ja tuetaan uusien asioiden opiskelemista, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi.

Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle: vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Etätöihin suhtaudumme hyvin joustavasti.

Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub-kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla! Kiinnostaisiko sinua vaikkapa olut, leffat, uiminen, viinit, padel tai videopelit? Mahdollisuuksia on useita! Digialla toimii myös useita aktiivisia eSports-harrastajia, joista voit lukea lisää devaajiemme Juhan ja Tomin kertomana täältä.

Meillä saat mahtavia työkavereita – kehittäjiä, joustavan työajan sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä pääset osaksi myös Digian yli 1500 hengen osaajajoukkoa, jossa ihmiset kohdataan ihmisinä.

Olemme kannattavasti kasvava kotimainen yhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan ja modernin teknologiavalikoiman parissa. Opimme koko ajan lisää yhdessä ja jokainen digialainen on asenteeltaan Senior Trainee. Työt tulevat valmiiksi, mutta me emme! Meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä.

Kuulostaako hyvältä?   

Lähetä meille CV:si tai LinkedIn-profiilisi mahdollisimman pian! Meitä kiinnostaa erityisesti minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja mitä osaamista sinulla on. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Meitä digialaisia on jo noin 1500 osaajaa ja työskentelemme joustavin mallein ympäri Suomea sekä etänä että eri toimistoilla. Henkilöstömme on avaintekijä menestykseen ja liiketoimintamme rakentuu hyvinvoivien ammattilaisten kautta.

Viihtyvät ihmiset, kestävä kasvu. Tässä järjestyksessä.

Sähköposti: rekry@digia.com
Logo

Kokenut Contentful-asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!