Control Systems Engineer

Suomeksi
In English

Vi söker en Control Systems Engineer till vår Engineering-avdelning! 

Som Control Systems Engineer utvecklar du våra maskiners intelligens från idé till hur operatören använder den i sin produktion. Till arbetsuppgifterna hör planering, PLC programmering, och HMI design, test, dokumentation samt teknisk support. A och O är användarvänlighet och optimering av lösningar så att de passar kundens krav och önskemål. Du jobbar i nära samarbete med både den egna och övriga avdelningar inom AAE samt externt mot övriga AMADA-bolag.

Vem vi letar efter

Vi förutsätter att du har lämplig utbildning, (t.ex. YH) inom el- eller automationsteknik och gärna också erfarenhet av motsvarande programmering (PLC/HMI). Som person är du noggrann, har ett systematiskt arbetssätt och en god planeringsförmåga. Du kan jobba både självständigt och som del i ett team. Arbetet är internationellt, trots att din arbetsplats är i Bennäs, så kunskaper i båda inhemska språken och engelska behövs.

Kunskaper om Mitsubishi, B&R, Siemens eller Omron logiker samt servo- och inverterstyrningar räknas som merit. Liksom förståelse för standarder och direktiv inom maskintillverkning.

Förmåner

Hos oss får du det bästa av två världar – en lokalt förankrad och trivsam arbetsplats där du samtidigt kan ta del av de utvecklingsmöjligheter som en global koncern som AMADA kan erbjuda.

Vi är måna om att varje anställd ska känna sig uppskattad och att vi tillsammans får utvecklas i takt med företaget. Allt det här sammanfattas i vårt motto: Making sense together. 

Vi vill att vår framgång gynnar såväl våra anställda som kunder, affärspartners och lokalsamhället. Enligt den filosofin utvecklar vi kontinuerligt vår arbetsplats och företagskultur. Det är också en av hemligheterna till att vi är så duktiga på att utveckla smarta lösningar och användarvänliga automationslösningar!

AMADA Automation Europe Ltd.

AMADA Automation Europe är en del av den globala AMADA koncernen som finns på fem kontinenter, omfattar mer än 100 företag och ca 9 000 anställda. AAE, som vi också kallar oss, är koncernens största tillverkningsenhet av automationslösningar för plåthantering i Europa. Något vi naturligtvis är stolta över!

Vi är idag ca 190 anställda. Kom med i vårt team du också!

Är du intresserad av tjänsten som Control Systems Engineer? Kontakta Chief Control Systems Engineer Olav Sellnäs, tel. 020 7009 030 eller olav.sellnas@amada-automation.eu, så får du mera information!

Telefon: +358 20 7009 000
Plats: Svartnäshagavägen 7
Logo

Control Systems Engineer

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!